استعفای رئیس کمیته اضطراری دولت غزه و واگذاری اختیارات به کمیته ملی گاردین: سوگواری رهبر شهید در مصلای تهران آمیخته با شعار‌های انتقام بود گروسی: اقدامات روس‌اتم درباره نیروگاه بوشهر منطقی بود سی‌ان‌ان: نتانیاهو برای مذاکره درباره ایران و عربستان با ترامپ دیدار می‌کند غریب‌آبادی: ایران نسبت به هر حرکت نظامی در تنگه هرمز هشدار می‌دهد دریادار ایرانی: دشمن خود را برای نبرد با رزمندگان مسلمان آماده کند مکرون به سوریه می‌رود قالیباف: دیپلماسی و مذاکره باید بتواند گره نظامی را باز کند/ امروز تفاهمنامه در حال اجراست و پیاده‌سازی آن سخت، اما شدنی است پاسخ سفارت ایران به تهدیدات جدید ترامپ علیه ایران هشدار انصارالله: یک ضربه به عربستان رویا‌های ۱۰۰ ساله‌اش را بر باد می‌دهد دور جدید مذاکرات آمریکا و ایران در تاریخ ۱۱ جولای در پاکستان برگزار خواهد شد ترامپ: از دیدن گریه ایرانیان در مراسم تشییع شگفت‌زده شدم قالیباف: پیروزی ملت ایران، هیمنه آمریکا را فرو ریخت سفیر ایران در پکن: عبور کشور‌های دوست در تنگه هرمز با ملاحظات ویژه انجام می‌شود وزیر خارجه مصر: از تسهیل مذاکرات واشنگتن و تهران حمایت می‌کنیم دست مریزاد نتانیاهو به ژوزف عون!

ترامپ دوباره علیه چینی‌ها فرمان صادر کرد

ترامپ دوباره علیه چینی‌ها فرمان صادر کرد تنها چند روز مانده به ترک کاخ سفید رئیس‌جمهور کنونی آمریکا طی فرمانی از سازمان‌های این کشور خواسته تا آنجا که می‌توانند از کالاهای چینی استفاده نکنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۸ - ۲۷ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 16
کد خبر: ۷۴۲۶۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز، دونالد ترامپ تنها چند روز مانده به ترک کاخ سفید و تحویل دادن پست ریاست جمهوری به جو بایدن رئیس‌جمهور جدید به بخش‌های مختلف دولت این کشور دستور داده است تا آنجا که ممکن است استفاده از کالاهای چینی را با هدف جلوگیری از جاسوسی به حداقل برسانند.

 

رابرت اوبراین مشاور امنیت ملی ترامپ در این باره گفت: چین به دنبال اطلاعات بخش‌های مختلف دولتی آمریکا از جمله اطلاعات پرسنل، طرح‌های نظامی و دیگر اطلاعات از طریق دستیابی سایبری و یا دیگر راه‌ها است.

 

وی در بیانیه خود تأکید کرد:‌ بنابراین آمریکا باید اقدام متقابل را در پیش گرفته تا از منافع مردم آمریکا دفاع کند. ما باید قوانین و سیاست‌های خود را به گونه‌ای تنظیم کنیم که خطر جاسوسی فردی یا فنی چین از دولت فدرال را کاهش دهیم.

 

اوبراین ادامه داد: ترامپ به بخش‌های مختلف دولت دستور داده تا موضوع به حداقل رساندن استفاده از کالاها و خدمات چینی در دولت فدرال را مورد بررسی قرار دهند.

 

وی برای این ادعای خود مصداقی ارائه نکرده، اما یک مقام ارشد دولت آمریکا گفته که هدف از این سیاست مقابله با تلاش‌های چین برای نفوذ در شبکه‌های فناوری اطلاعات آمریکا است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار