تردد نفتکش‌ها از تنگه هرمز متوقف شد / جزئیات گزارش شرکت‌های معتبر رصد ترافیک دریایی ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد کنایه عراقچی به ترامپ: ما منصف‌تریم؛ ۲۰ درصد غرامت از تنگه هرمز خیلی زیاد است واکنش وزارت خارجه به حمله به فرودگاه بین‌المللی صنعا سخنگوی سنتکام: ارتش در حال نهایی کردن جزئیات اجرای محاصره دریایی ایران است/ محاصره را آغاز می‌کنیم انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت

خزانه‌داری آمریکا چند فرد و شرکت ایرانی را به لیست تحریم‌های خود افزود

خزانه‌داری آمریکا چند فرد و شرکت ایرانی را به لیست تحریم‌های خود افزود خزانه‌داری آمریکا شامگاه روز جمعه چند فرد و شرکت ایرانی را به لیست تحریم‌های خود افزود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۲ - ۲۶ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 15
کد خبر: ۷۴۱۹۲

به گزارش راهبرد معاصر  وزارت خزانه‌داری آمریکا شامگاه روز جمعه اضافه شدن چند فرد و نهاد ایرانی به لیست تحریم‌های آمریکا را اعلام کرد.

افرادی که به لیست تحریم‌های آمریکا افزوده شده‌اند عبارتند از: «حمید رضا عظیمیان» در ارتباط با ‌شرکت فولاد مبارکه ایران و «محمد رضا مدرس خیابانی» در ارتباط با خطوط کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران.

شرکت های ایرانی زیر نیز به لیست تحریم‌های آمریکا افزوده شده‌اند:

 شرکت ایران ترانسفو، شرکت توزیع ترانسفورمر زنجان، سازمان صنایع هوا فضای ایران، شرکت فولاد مبارکه اصفهان، صنایع هوایی ایران، خطوط کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، سازمان صنایع دریایی ایران، شرکت خطوط دریایی پیام سفیران دریا.

ساعتی پیش بود که «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد که واشنگتن سازمان صنایع دریایی، سازمان صنایع هوا و فضا و سازمان صنایع هوایی ایران را به لیست تحریم‌های خود اضافه کرد.

وزیر خارجه آمریکا در بیانیه خود مدعی شد که اشاعه تسلیحات متعارف ایران تهدیدی برای امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی بوده و بر اساس شواهد، ایران همچنان به حمایت نظامی و انتقال تسحلیات به سوریه، لبنان، عراق، یمن و دیگر مناطق ادامه می‌دهد.

رئیس جمهور آمریکا اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ با ادعای واهی نقض برجام، از این توافق خارج شده و ضمن اعمال تحریم‌های متوقف شده ذیل این توافق، تحریم‌های دیگری را تحت عنوان «فشار حداکثری» علیه ایران وضع کرد.

دولت ترامپ در هفته‌های پایانی عمر خود، روند اعمال تحریم علیه ایران را به‌طور جنون‌آمیزی تسریع کرده و در یکی از جدیدترین موارد، موسسه دانش بنیان برکت که تولیدکننده اولین واکسن ایرانی کرونا است مورد تحریم قرار داده است.

وبگاه «واشنگتن‌ فری‌بیکن»، نزدیک به نومحافظه‌کاران آمریکایی نوشته دولت ترامپ در تلاش است در واپسین روزهای حضورش در قدرت تحریم‌های گسترده‌ای علیه ایران وضع کند. 

یک مقام آمریکایی در گفت‌وگو با این رسانه اعمال این تحریم‌ها را به نفع دولت «جو بایدن»، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا دانسته که در حال تدوین سیاست‌های خود در قبال جمهوری اسلامی ایران است. 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار