یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

پاسخ ترامپ به موضع گیری چین در قبال تحولات اخیر منطقه

پاسخ ترامپ به موضع گیری چین در قبال تحولات اخیر منطقه رئیس جمهور آمریکا به سوالی درباره احتمال کمک چین به شریک راهبردی خود ایران در تجاوزگری اخیر رژیم صهیونیستی پاسخ داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۸ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 21
کد خبر: ۲۸۱۳۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا که از آغاز تجاوزگری رژیم صهیونیستی به حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران به حمایت از آن پرداخته، مدعی شد که چین در این جنگ به تهران کمک نخواهد کرد.

حمله متجاوزانه رژیم صهیونیستی به تاسیسات هسته‌ای، نظامی و مناطق مسکونی ایران در سحرگاه ۲۳ خرداد آغاز و منجر به شهادت شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان هسته‌ای و شهروندان غیرنظامی شد.

عملیات موفقیت‌آمیز نیرو‌های مسلح ایران برای دفع تهاجم دشمن صهیونیست به کشور در عین پاسخ کوبنده به این تجاوزگری طی عملیات «وعده صادق ۳» ادامه دارد.

شبکه فاکس نیوز گزارش داد که ترامپ در پاسخ به سوالی درباره احتمال کمک پکن به تهران در این درگیری گفت: تصور نمی‌کنم آنها ورود کنند.

او در جمع خبرنگاران در نیو جرسی ایالات متحده در پاسخ به سوالی درباره گزارش‌هایی که در آنها ادعا شده چین چند هواپیما به ایران ارسال کرده است، گفت: می‌گویند برای تخلیه افراد بوده است. اما نمی‌توانم چیزی در این باره به شما بگویم. با چین بسیار به خوبی کنار می‌آیم. با رئیس‌جمهور شی جین پینگ بسیار به خوبی کنار می‌آیم. ما رابطه خیلی خوبی داریم. باید دید چه می‌شود.

رئیس‌جمهور چین طی روز‌های گذشته درباره تجاوزگری رژیم صهیونیستی گفته بود: اقدام نظامی اسرائیل علیه ایران موجب گسترش یک‌باره تنش‌ها در غرب آسیا شده و چین عمیقا در این باره نگران است. ما با هر اقدام ناقض حاکمیت ملی، امنیت و تمامیت ارضی دیگر کشور‌ها مخالفیم.

در همین راستا، وانگ یی، وزیر امور خارجه چین نیز در گفت‌وگوی اخیرش با «بدر بن حمد البوسعیدی» وزیر امور خارجه عمان تصریح کرد: عمان و چین نمی‌توانند بی‌تفاوت بمانند و اجازه دهند خاورمیانه به اعماقی ناپیدا سقوط کند. / ایسنا

کلمات کلیدی: ترامپ چین
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار