سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

ترامپ دوباره علیه چینی‌ها فرمان صادر کرد

ترامپ دوباره علیه چینی‌ها فرمان صادر کرد تنها چند روز مانده به ترک کاخ سفید رئیس‌جمهور کنونی آمریکا طی فرمانی از سازمان‌های این کشور خواسته تا آنجا که می‌توانند از کالاهای چینی استفاده نکنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۸ - ۲۷ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 16
کد خبر: ۷۴۲۶۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از رویترز، دونالد ترامپ تنها چند روز مانده به ترک کاخ سفید و تحویل دادن پست ریاست جمهوری به جو بایدن رئیس‌جمهور جدید به بخش‌های مختلف دولت این کشور دستور داده است تا آنجا که ممکن است استفاده از کالاهای چینی را با هدف جلوگیری از جاسوسی به حداقل برسانند.

 

رابرت اوبراین مشاور امنیت ملی ترامپ در این باره گفت: چین به دنبال اطلاعات بخش‌های مختلف دولتی آمریکا از جمله اطلاعات پرسنل، طرح‌های نظامی و دیگر اطلاعات از طریق دستیابی سایبری و یا دیگر راه‌ها است.

 

وی در بیانیه خود تأکید کرد:‌ بنابراین آمریکا باید اقدام متقابل را در پیش گرفته تا از منافع مردم آمریکا دفاع کند. ما باید قوانین و سیاست‌های خود را به گونه‌ای تنظیم کنیم که خطر جاسوسی فردی یا فنی چین از دولت فدرال را کاهش دهیم.

 

اوبراین ادامه داد: ترامپ به بخش‌های مختلف دولت دستور داده تا موضوع به حداقل رساندن استفاده از کالاها و خدمات چینی در دولت فدرال را مورد بررسی قرار دهند.

 

وی برای این ادعای خود مصداقی ارائه نکرده، اما یک مقام ارشد دولت آمریکا گفته که هدف از این سیاست مقابله با تلاش‌های چین برای نفوذ در شبکه‌های فناوری اطلاعات آمریکا است./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار