آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن

رفع مشکلات توقیف کشتی کره‌ای تا دو هفته دیگر

حسین تنهایی رییس اتاق ایران و کره‌جنوبی از احتمال رفع توقیف این کشتی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: گفته می‌شود تا دو هفته دیگر موضوعات درباره توقیف کشتی کره‌ای برطرف می‌شود و اخبار مثبتی در این باره شنیده‌ایم. باید تا دو هفته دیگر صبر کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۷ - ۲۷ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 16
کد خبر: ۷۴۳۰۶

به گزارش راهبرد معاصر حسین تنهایی رییس اتاق ایران و کره‌جنوبی درباره آخرین مذاکرات بین ایران و هیات کره‌ای برای رفع توقیف کشتی این کشور در آب‌های ایران اظهارداشت: جلسات با هیات کره‌ای توسط وزارت امور خارجه برگزار می‌شود و تمام اطلاعات از این جلسات در اختیار اتاق بازرگانی قرار ندارد. در جلسه با حضور آقای جهانگیری قرار بود تمام اقدامات برای تهاتر پول‌های بلوکه شده توسط بخش خصوصی انجام شود.

 وی ادامه داد: درخواست ما از وزارت امور خارجه این بوده که اعضای اتاق بازرگانی هم در جلسات حضور داشته باشند و در جریان موضوعات درباره مسائل اقتصادی قرار بگیریم.

رییس اتاق ایران و کره افزود: قبل از توقیف کشتی، قرار بود که بخشی از پول‌های بلوکه شده با کالا‌هایی از جمله مواد دارویی، غذایی و واکسن تهاتر شود و بعد از آن، پول‌های باقی مانده با کالا‌های دیگری از جمله خودرو و ... تهاتر شود، اما دیگر پس از این وقایع اطلاع نداریم در جلسات با کره‌ای‌ها چه تصمیمی گرفته شد.

تنهایی گفت: هیات کره‌ای قرار بود دو روز در تهران بمانند، اما حضور خود در ایران را تمدید کردند و وزارت امور خارجه هم برای حضور در جلسات از اعضای اتاق دعوت نکرد این در حالی بود که پیش از توقیف کشتی تمام مذاکرات با حضور بخش خصوصی جلو می‌رفت.

وی در پاسخ به این سوال که به نظر شما تحت چه شرایطی رفع توقیف انجام خواهد شد؟ اظهار داشت: با توجه به مدت زمان بلوکه شدن پول ایران در کره، سختگیری‌ها برای توقیف کشتی کره‌ای در ایران منطقی است و مجبور هستیم که این سختگیری‌ها را اعمال کنیم.

رییس اتاق ایران و کره با بیان اینکه معتقدم با توقیف کشتی، کره‌ای‌ها برای آزادسازی پول‌های بلوکه شده یا بحث تهاتر جدی‌تر و سریع‌تر اقدام می‌کنند، گفت: رابطه ایران و کره مثبت بوده و حجم تجارت ایران با این کشور بالاست و از نظر فرهنگی به کره نزدیک‌تر هستیم، اما کره‌ای‌ها از ترس امریکا بیشتر از کشور‌های دیگر احتیاط کردند.

وی از احتمال رفع توقیف این کشتی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: گفته می‌شود تا دو هفته دیگر موضوعات درباره توقیف کشتی کره‌ای برطرف می‌شود و اخبار مثبتی در این باره شنیده‌ایم. باید تا دو هفته دیگر صبر کنیم.

تنهایی تاکید کرد: البته باید توجه داشته باشیم که پول‌های ایران فقط در کره جنوبی بلوکه نیست و در برخی از کشور‌ها هم پول بلوکه شده داریم.

انتخاب

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار