ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟

رهبر معظم انقلاب:شهدای فاطمیون در غربت مضاعف به شهادت رسیدند

رهبر معظم انقلاب در دیدار جمعی از خانواده‌های شهدای فاطمیون فرمودند:شهدای مجموعه برادران افغانستانی بر دیگران امتیاز دارند و آن این است که در غربت مضاعف به شهادت رسیدند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۷ - ۰۹ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 29
کد خبر: ۷۴۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ رهبر معظم انقلاب عصر روز گذشته هشتم فروردین ماه 1398 در حرم مطهر رضوی با جمعی از خانواده‌های شهدای فاطمیون دیدار کردند.

 

در این دیدار صمیمی رهبر معظم انقلاب خطاب به خانواده شهدای افغانستانی فاطمیون اظهار داشتند: شهدای مجموعه برادران افغانستانی بر دیگران امتیاز دارند و آن این است که در غربت مضاعف به شهادت رسیدند.

 

رهبر انقلاب سپس خطاب به خانواده شهدای فاطمیون فرمودند: من اجر خانواده شهدا را کمتر از خود شهید نمی‌دانم. شهید محور فداکاری است، اما صبر خانواده‌ها، بستگان، پدران و مادران خود دارای اجر است. امروز آمریکا در غرب آسیا شکست خورد. در لبنان، در سوریه، در عراق و عامل شکست همین فرزندان شما هستند.

 

ایشان در  ادامه فرمودند: آنها (شهدای فاطمیون) غالبا جوان، فداکار و‌ پرانگیزه بودند. بنده با برادران افغانستانی از قبل انقلاب ارتباطات نزدیکی داشتم و با روحیات و انگیزه‌های ایشان آشنا هستم، خیلی گرم، ثابت قدم و پرانگیزه هستند.

 

رهبر معظم انقلاب در ادامه با اشاره به حضور رزمندگان افغانستانی در دفاع از حریم اهل بیت اظهار داشتند: افغانستانی‌ها (فاطمیون) در میدانهای جهاد و دفاع آنطور که به من اطلاع دادند از دیگران استقامت بیشتری داشتند و‌ پایدارتر بودند. هر چه استقامت در راه خدا بیشتر باشد اجر و ثواب بیشتری دارد. خدا درجات شهدای ایشان را عالی کند.

 

در ادامه این دیدار امام خامنه‌ای ساعاتی را برای شنیدن سخنان خانواده شهدای فاطمیون اختصاص داده و در جریان مسائل آنها قرار گرفتند.

 

در پایان این دیدار نماز جماعت به امامت مقام معظم رهبری و‌ در جوار بارگاه منور رضوی برگزار گردید.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار