سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی

وضعیت جدید محدودیت باشگاه‌های ورزشی تهران

وضعیت جدید محدودیت باشگاه‌های ورزشی تهران با زرد ماندن وضعیت پایتخت از نظر شیوع ویروس کرونا، صرفا باشگاه‌های ورزشی ورزش‌های پربرخورد از جمله کشتی، کاراته و جودو و نیز باشگاه های ورزشی سالنی با محدودیت و تعطیلی تا پایان هفته جاری روبرو هستند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۵ - ۲۸ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 17
کد خبر: ۷۴۳۸۶

به گزارش راهبرد معاصر طبق جدول گروه‌های شغلی، مراکز تمرین و انجام مسابقات ورزشی در گروه شغلی دو، استخرهای سرپوشیده به عنوان گروه شغلی سه و باشگاه‌های ورزشی ورزش‌های پربرخورد از جمله کشتی، کاراته و جودو و نیز باشگاه ورزشی سالنی به عنوان گروه شغلی چهار تعیین شده‌اند.

طبق اعلام، نقاطی که در وضعیت زرد قرار دارند، سطح شغلی ۴ در آن ها محدود خواهد بود که شامل باشگاه‌های ورزشی ورزش‌های پربرخورد از جمله کشتی، کاراته و جودو و نیز باشگاه‌های ورزشی سالنی است، بنابراین محدودیت‌های ورزشی پایتخت با زرد شدن وضعیت از نظر شیوع ویروس کرونا، صرفا به باشگاه‌های ورزشی ورزش‌های پربرخورد از جمله کشتی، کاراته و جودو و نیز باشگاه های ورزشی سالنی کاهش یافته است.

در آخرین اعلام ستاد ملی مقابله با کرونا، ۱۰ شهر استان مازندران در وضعیت قرمز از نظر شیوع ویروس کرونا قرار دارند، ۲۳ شهر در وضعیت نارنجی، ۱۶۳ شهر در وضعیت زرد و ۲۵۲ شهر نیز در وضعیت آبی هستند که تهران با تبدیل وضعیت از نارنجی به زرد، برای دومین هفته متوالی با کمترین محدودیت های ورزشی از ابتدای شیوع ویروس کرونا تا کنون روبرو شده است و این وضعیت تا پایان هفته جاری (سوم بهمن) پایدار اعلام شده است.

ایسنا

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار