رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

واکنش ظریف به اقدام جدید ترامپ و آمریکایی ها

محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان به اقدام ترامپ درباره به رسمیت شناختن جولان اشغالی بعنوان بخشی از سرزمین های اشغالی واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۶ - ۰۹ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 29
کد خبر: ۷۴۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان به اقدام ترامپ درباره به رسمیت شناختن جولان اشغالی بعنوان بخشی از سرزمین های اشغالی واکنش نشان داد.

 

ظریف در صفحه شخصی خود نوشت: اعلان خودسرانه آقای ترامپ درباره جولان اشغالی سوریه بعد از اعلان سال گذشته اش درباره قدس اشغالی، یک هشدار به برادران عرب و مسلمان ماست که: آمریکا و رژیم اسرائیل دست دوستی به سوی شما دراز می‌کنند، اما فارغ از اینکه شما چقدر ابراز سرسپردگی مطلق کنید، آن‌ها همچنان سرزمین شما را غصب می‌کنند.

 

ترامپ در روزهای گذشته طی اقدامی غیر قانونی بلندی های جولان را بعنوان بخشی از سرزمین های اشغالی به رسمیت شناخته است. این اقدام ترامپ با واکنش شدید مجامع بین المللی روبرو شده و محکوم گردیده است.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار