سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان

تخلیه سدها برای جلوگیری از سیل سهمگین

مدیر دفتر برنامه‌ریزی منابع آب سازمان آب و برق خوزستان گفت: طی ۷۲ساعت گذشته بیش از سه‌میلیارد مترمکعب آب وارد سدهای خوزستان شده است که با ورود سیلاب‌های اخیر ظرفیت مخازن سدهای استان تقریباً کامل شده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۱ - ۰۹ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 29
کد خبر: ۷۴۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ داریوش بهارلویی، مدیر دفتر برنامه‌ریزی منابع آب سازمان آب و برق خوزستان با بیان این مطلب افزود: بارش‌های کم‌سابقه سال آبی جاری باعث شده است که نزدیک به 24 میلیارد مترمکعب آب وارد سدهای استان خوزستان شود که این رقم حدود 30 درصد آب‌های سطحی کشور است.

 

وی ادامه داد: با توجه به پیش‌‌بینی‌های سازمان هواشناسی مبنی بر وقوع بارندگی‌های شدید در روزهای یکشنبه تا دوشنبه هفته آینده و وقوع بارش‌های شدید در استان خوزستان نیاز است تا برای کنترل مخازن سدها و جلوگیری از بروز سیلاب‌های بسیار بزرگ‌تر بخشی از آب سدها را خالی کنیم، لذا آب رودخانه‌های استان بالا آمده و متأسفانه برخی از روستاها آسیب دیده‌اند.

 

بهارلویی تأکید کرد: با توجه به اینکه تعدادی از روستاهای پایین‌دست حاشیه رودخانه کرخه و دز تحت تأثیر سیلاب قرار خواهند گرفت لازم است دستگاه‌های ذی‌ربط و مسئول در اسرع وقت جهت حفاظت از شهروندان گرامی و روستاها و تأسیسات در معرض خطر آبگرفتگی حاشیه رودخانه کرخه و دز اقدامات و تمهیدات لازم را به‌عمل آورند.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار