فعالیت مدارس ابتدایی اراک و برخی از روستا‌ها فردا دوشنبه غیرحضوری شد آمار جدید ابتلا به تب دنگی در کشور/ پشه آئدس در کدام استان‌ها دیده شده است؟ اعلام ساعت کاری ادارات سیستان و بلوچستان تا نیمه فروردین مهار موج شدید آنفلوآنزا در کشور طی هفته جاری ادارات استان سمنان فردا تنها ۴ ساعت فعال خواهند بود کلاهبردار متروی تهران دستگیر شد کاهش زمان ثبت شرکت از یک ماه به دو روز مدارس ۴ شهرستان خراسان رضوی فردا در نوبت صبح غیرحضوری شد تأخیر ۲ ساعته آغاز به‌کار فردا شامل مراکز تعویض پلاک می‌شود؟ مدارس سراسر کشور فردا دوشنبه ساعت ۱۰ صبح باز می‌شوند اعلام جزئیات تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی از فردا مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ موج بعدی بارش‌ها از راه می‌رسد / این استان‌ها منتظر بارش باشند مدارس برخی شهرستان‌های خراسان رضوی ۳۰ آذر تعطیل شد تغییر در برنامه امتحانات آموزش و پرورش از ۱۱ تا ۱۷ دی ۱۴۰۴ بازداشت ۳ مدعی نفوذ در دستگاه قضایی

گماشتن نگهبان برای عرضه«قلیان» در کافه رستوران/ واحدمربوطه پلمب شد

پلیس نظارت بر اماکن عمومی پایتخت از پلمب کافه رستورانی خبر داد که بدون رعایت فاصله گذاری اجتماعی اقدام به عرضه قلیان می کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۳ - ۲۹ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 18
کد خبر: ۷۴۴۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ با تلاش ماموران معاونت نظارت بر اماکن عمومی پلیس امنیت پایتخت کافه رستوران متخلفی که با گماشتن نگهبان قلابی اقدام به عرضه قلیان به مشتریان می کرد شناسایی و پلمب شد.

 

برپایه این گزارش،شامگاه بیست و هفتم دی ماه، مأموران نظارات بر اماکن عمومی پلیس امنیت تهران خبری مبنی بر عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی، عرضه و استعمال قلیان در کافه رستورانی در حوالی خیابان نواب، دریافت کردند و برای بررسی موضوع یک تیم از ماموران این پلیس به نشانی اعلامی مراجعه کردند.

 

ماموران در لحظه ورود به پاساژ با فردی برخورد کرده که خود را از عوامل حراست پاساژ معرفی کرده و قصد گمراه کردن ماموران را داشت تا متصدی واحد صنفی بتواند درب ورودی واحد صنفی خود را بسته و از حضور ماموران جلوگیری کند که با تیز هوشی ماموران و استعلام از مدیریت پاساژ هویت وی فاش و دستگیر شد.

 

گفتنی است، طی بازدید از واحد صنفی مشخص شد متصدی کافه رستوران بدون توجه به پروتکل های بهداشتی، اقدام به عرضه قلیان در محیطی کاملا بسته نموده و سلامت جامعه و شهروندان عزیز را به مخاطره انداخته است.

 

در ادامه نتیجه بازدید انجام شده به مرجع قضائی منعکس و دستور دستگیری متصدی واحد صنفی متخلف اخذ و با دستور قضائی کافه رستوران پلمب شد.

 

گفتنی است، با پلمب کافه رستوران هر دو متهم متخلف برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.

منبع: خبرگزاری فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار