سرنوشت جامعه دوقطبی آمریکا پس از تحلیف بایدن چیست؟-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین
عبدالرضا فرجی راد، دیپلمات سابق و کارشناس مسائل بین الملل در گفتگو با راهبرد معاصر بررسی می کند:

سرنوشت جامعه دوقطبی آمریکا پس از تحلیف بایدن چیست؟

عبدالرضا فرجی راد: بعد از خروج ترامپ باید دید جمهوری خواهان چگونه رفتار خواهند کرد و آیا باز هم ترامپ را به رسمیت می شناسند یا خیر؟ قبلا تصور می شد ترامپ حتما برای انتخابات چهار سال بعد کاندید می شود ولی با دادگاهی کردن او این حق از وی گرفته خواهد شد و دیگر چنین شانسی نخواهد داشت.
عبدالرضا فرجی راد، دیپلمات سابق و کارشناس مسائل بین الملل
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۲ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 21
کد خبر: ۷۴۷۷۵

سرنوشت جامعه دوقطبی آمریکا پس از تحلیف بایدن چیست؟

 

عبدالرضا فرجی راد، دیپلمات سابق و کارشناس مسائل بین الملل در گفت و گو با راهبرد معاصر درباره تحلیف جو بایدن و اغتشاشات صورت گرفته در امریکا گفت: به نظر من، این مسئله مقدر الهی بوده که فردی مانند ترامپ پس از ظلم هایی که به مردم کشورهای مختلف مخصوصا ایران داشت با گسترش کرونا در آمریکا خانواده های زیادی را یتیم کرد و باید در روزهای آخر به این رسوایی می افتاد و همه متوجه می شدند که این مرد چه شخصیت پستی دارد که نه تنها منافع آمریکا را در نظر نگرفته و احترامی به قانون اساسی این کشور قائل نیست بلکه منافع ملی را نیز در نظر نمی گیرد و این چیزها سرش نمی شود. خوشبختانه جمهوری خواهان نیز فهمیدند که چهار سال از چه کسی پشتیبانی کرده بودند و امروز کار به اینجا رسیده است که می خواهند او را استیضاح کنند خدا وعده این را داده بود هر کسی که در رابطه با ظلم از خط قرمز عبور کند همین بلا ها سرش می آید.

 

وی تصریح کرد: از طرفی جامعه آمریکا دو قطبی شده است و ترامپ این وضعیت را تشدید کرد. اگر آتش زیر خاکستری بود آن را کاملا عیان کرد و نشان داد که چقدر آدم های بی منطق و زورگو و لات و لوت در آمریکا وجود دارد. به ویژه در جامعه سفید پوستان آمریکا نژادپرستان و ناآگاهانی وجود دارند که 70 میلیون از آن ها به یک آدم نامتعادل و روانی رای دادند. حتی یک کودک هم می تواند متوجه شود که این فرد دروغ می گوید و تعادلی ندارد.

 

فرجی راد ادامه داد: ترامپ امروز با چند فاکتور باید به دادگاه برود. اولا همکاری با روسیه و فیلم هایی که وجود دارد و کارهای پنهانی که انجام داده است و گزارش آقای مولر هم بر این نکته تاکید می کند و گفته شده چون ایشان رییس جمهور است من نمی توانم بیشتر از این جلو بروم. همچنین بخاطر عدم پرداخت مالیات و نادیده گرفتن قانون اساسی و تحریک کردن هواداران برای حمله به کنگره این مرد مردم را به دم رعایت فاصله و عدم استفاده از ماسک تشویق می کرد. از این رو خانواده های قربانیان کرونا به راحتی می توانند شکایت کنند و حتما نتیجه می گیرند. چون اسناد و فیلم وجود دارد لذا اگر این فرد زندانی و دادگاهی نشود مشکلاتی که امروز در آمریکا وجود دارد با رهبری همین فرد ادامه پیدا خواهد کرد و این فرد و هوادارانش که از گروه های تندرو و لات و لوت ها هستند جامعه آمریکا را بهم می ریزند.

 

او با اشاره به طرح استیضاح و تصویب ام در کنگره گفت: بهترین راه این بود که مارک پنس و اعضای کابینه در جلسه ای دور هم می نشستند و او را کنار می گذاشتند. آقای پنس از طرفداران تندرو ترامپ می ترسد و نگران جان خود و اعضای خانواده اش است. سناتور گراهام که تا لحظات آخر از تندروی ترامپ حمایت می کرد یکبار در مقطعی گفت انتخابات شده و باید از نتیجه حمایت کنیم ولی در فرودگاه به او حمله شد. بنابراین مارک پنس گفته است من چنین کاری را نمی کنم.

 

سفیر پیشین در نروژ اظهار کرد: بعد از خروج ترامپ باید دید جمهوری خواهان چگونه رفتار خواهند کرد و آیا باز هم ترامپ را به رسمیت می شناسند یا خیر؟ قبلا تصور می شد ترامپ حتما برای انتخابات چهار سال بعد کاندید می شود ولی با دادگاهی کردن او این حق از وی گرفته خواهد شد و دیگر چنین شانسی نخواهد داشت. هدف از این استیضاح که دموکرات ها آن را در پیش گرفته اند و شاید چند جمهوری خواه نیز حامی این کار باشند این است که جلوی فعالیت های سیاسی این فرد در آینده گرفته شود و او دیگر کاندید نشود. حتی اگر دو ساعت مانده به اتمام دوران ریاست جمهوری وی این حکم گرفته شود باز هم این کار را می کنند. ضمن اینکه دموکرات ها می خواهند گروهی از جمهوری خواهان را که به شدت از ترامپ حمایت می کردند با این بحث ها رسوا کنند. کسانی که در جریان این استیضاح از ترامپ دفاع خواهند کرد برای جامعه آمریکا شناخته خواهند شد.

 

ارسال نظر