ادعای سی‌ان‌ان در خصوص طرح پیشنهادی عمان برای تنگه هرمز هدف قرار گرفتن ۳ نفتکش عربستانی توسط یمن پیشنهاد جدید عمان درباره تنگه هرمز اعلام قرمز اینترپل علیه گروه‌های جدایی‌طلب ایرانی در اروپا عراقچی: حمله اوکراین به شناور ایرانی بی‌پاسخ نمی‌ماند نتانیاهو: با ترامپ درباره ایران گفت‌و‌گو خواهم کرد/ برای اقدامی گسترده‌تر در کرانه باختری آماده‌ایم ترامپ: اگر به ۱۰۰ درصد خواسته‌ها نرسیم، جنگ را از سر می‌گیریم جزئیات گفتگوی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا سقوط پهپاد نزدیک خانه بن گویر در کرانه باختری حمله اوکراین به کشتی ایرانی یک شهید بر جا گذاشت / وزارت خارجه اقدام تجاوزکارانه اوکراین را به شدت محکوم کرد اکسیوس: امروز و فردا امکان توافق وجود دارد / احتمال توافق در مورد تردد در تنگه هرمز و توقف حملات آمریکا وال‌استریت‌ژورنال: خیبرشکن موشکی دقیق و مرگبار است و خطرناک‌تر می‌شود حملاتی به پایگاه آمریکا در اربیل عراق کویت مدعی مشارکت نداشتن در حملات به ایران شد ترامپ موج جدید تعرفه‌ها علیه 60 کشور را کلید زد انصارالله: اقدامات اسرائیل در مسجدالاقصی، منطقه را به خطر می‌اندازد

عصائب اهل الحق عراق:ردپای آل سعود و آل نهیان در دو انفجار واضح و مشهود است

عصائب اهل الحق عراق:ردپای آل سعود و آل نهیان در دو انفجار واضح و مشهود است عضو دفتر سیاسی عصائب اهل الحق عراق گفت: ردپای آل سعود و آل نهیان در دو انفجار واضح و مشهود است. باید وزیر کشور به دلیل اهمال امنیتی مورد بازخواست قرار گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۹ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 21
کد خبر: ۷۴۸۲۳

به گزارش راهبرد معاصر قیس الخزعلی دبیر کل عصائب اهل الحق عراق به انفجارهای تروریستی امروز بغداد واکنش نشان داد.

وی افزود: اهمال امنیتی و دلمشغولی سیاسی دولت عراق سبب انفجارهای تروریستی امروز بغداد است. سرویس های اطلاعاتی عراق باید تمام اهتمام و تلاش خود را برای اطلاع از جزییات ماجرا، به کار گیرند.

از سوی دیگر سعد السعدی عضو دفتر سیاسی عصائب اهل الحق عراق گفت: ردپای آل سعود و آل نهیان در دو انفجار واضح و مشهود است. باید وزیر کشور به دلیل اهمال امنیتی مورد بازخواست قرار گیرد.

وی افزود: دولتی که در تامین امنیت و تامین معاش مردم عراق ناتوان است، چه خیری دارد. حشد شعبی و مقاومت در برابر منافع آمریکا و متحدانش در عراق ایستاده اند.

از سوی دیگر محمد الحلبوسی رئیس پارلمان عراق هم اعلام کرد: تروریستها مجددا به دنبال بی ثباتی هستند. ما از کشته و زخمی شدن شماری بر اثر دو انفجاری که منطقه شلوغی را در پایتخت عراق هدف قرار داد، شوکه شدیم.

وی افزود: آنچه رخ داد گواهی خطرناک است که تروریستها به دنبال بی ثباتی و هدف قرار دادن امنیت جمعی هستند.

الحلبوسی گفت: حفظ امنیت مسئولیت جمعی است و همه باید اقدامات پیشگیرانه برای حمایت از شهروندان انجام دهند.

تابناک

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار