عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است

3 کاروان آمریکا در عراق هدف قرار گرفت

3 کاروان آمریکا در عراق هدف قرار گرفت منابع عراقی گزارش دادند که 3 کاروان لجستیکی ارتش آمریکا در استان‌های «بابل» و «الدیوانیه» عراق هدف حمله قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۲ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 22
کد خبر: ۷۴۹۲۵

به گزارش راهبرد معاصر منابع عراقی، امروز (جمعه)، از هدف قرار گرفتن سه کاروان آمریکا در استان‌های «بابل» در مرکز عراق و استان «الدیوانیه» در جنوب عراق خبر دادند.

به گزارش کانال تلگرامی «صابرین نیوز»، حمله به کاروان لجستیکی ارتش آمریکا در استان الدیوانیه عراق را گروه «اصحاب الکهف» برعهده گرفته است.

در ادامه این گزارش آمده است، در حمله‌ای که در استان الدیوانیه به وقوع پیوسته، چند مشاور اسبانیایی مجروح شدند که احتمال داده می‌شود این افراد جزء نیروهای ناتو باشند.

صابرین نیوز نوشت که دو عملیات در استان بابل صورت گرفته که عملیات دوم در این استان را نیز گروه اصحاب الکهف برعهده گرفته است.

این گزارش در حالی منتشر شده است که منابع عراقی، ظهر امروز،  از هدف قرار گرفتن یک کاروان ارتش آمریکا در شهر «الناصریه» در جنوب شرق عراق خبر داده بودند که به این ترتیب، چهار کاروان آمریکا در عراق، امروز، هدف حمله قرار گرفته است.

منابع عراقی روز گذشته نیز از هدف قرار گرفتن دو کاروان آمریکا خبر داده بودند.

این کاروان‌ها که تجهیزات لجستیکی برای نظامیان آمریکایی مستقر در پایگاه‌ها را حمل می‌کنند، عمدتا از مرز سوریه در غرب یا مرز کویت در جنوب، وارد عراق می‌شوند و در ماه‌های گذشته به صورت هفتگی و حتی روزانه هدف انفجار بمب کنار جاده‌ای قرار گرفته‌اند.

گروه‌های عراقی پیش از این اعلام کرده بودند که مهلت ارائه شده به دولت «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر عراق برای اخراج نیروهای آمریکایی به پایان رسیده است.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار