علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد

فرماندار کل کانادا کناره‌گیری کرد

فرماندار کل کانادا کناره‌گیری کرد فرماندار کل کانادا در پی اتهام بروز رفتار‌های پرخاشگرانه در محیط کار، از مقام خود استعفا کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۸ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 22
کد خبر: ۷۴۸۹۵

پایگاه اینترنتی شبکه سی‌ان‌ان نوشت «جولی پایت»، فرماندار کل کانادا، در پی اتهام‌های زورگویی به کارکنانش و ایجاد محیط کاری ناسالم از مقام خود استعفا کرد.

 

استعفای او در پی آن رخ داده که گزارش‌هایی از احتمال انتشار عمومی تحقیقات درباره رفتار‌های پرخاشگرانه در محیط کار او منتشر شد.

 

پایت در بیانیه‌ای مفصل نوشت این اتهامات را جدی می‌گیرد، هرچند که از عذرخواهی رسمی یا قبول اینکه رفتار ناشایستی در محیط کار انجام شده است، خودداری کرد.

 

«جاستین ترودو»، نخست وزیر کانادا، هم روز پنجشنبه در بیانیه‌ای نوشت، نامه استعفای پایت را دریافت کرده است. او هیچ کدام از اتهاماتی را که ضد فرماندار کل مطرح شده است، تایید نکرد، اما در بیانیه کوتاه خود از قدردانی از خدمات وی نیز خودداری کرد.

 

ترودو نوشت: همه کارکنان دولت کانادا حق دارند در محیطی امن و سالم کار کنند و ما همواره این موضوع را با جدیت مد نظر قرار می‌دهیم.

 

او افزود تا زمانی که رئیس دادگستری کانادا فردی را برای جایگزینی پایت معرفی کند، خود به طور موقت عهده‌دار وظایف او خواهد بود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار