عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

برقراری نخستین تماس بایدن با یک مقام خارجی

کاخ سفید از برقراری نخستین تماس بایدن با یک مقام خارجی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۱ - ۰۲ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 21
کد خبر: ۷۴۷۹۰

 به گزارش راهبرد معاصر؛ کاخ سفید از نخستین تماس خارجی جو بایدن، رئیس جمهور جدید کاخ سفید پرده برداشت.

 

«جن ساکی» دبیر مطبوعاتی کاخ سفید روز چهارشنبه به خبرنگاران گفت نخستین تماس خارجی رئیس جمهور بایدن با جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا خواهد بود.

 

جن ساکی در نخستین کنفرانس مطبوعاتی خود در کاخ سفید پس از تحلیف بایدن گفت: نخستین تماس خارجی با جاستین ترودو در روز جمعه خواهد بود.

 

او در ادامه افزود: امیدوارم آن‌ها در خصوص اهمیت ارتباط با کانادا، علاوه بر تصمیم شان در زمینه خط لوله کیستون که ما امروز آن را اعلام کردیم، به گفتگو بپردازند.

 

این در حالی است که بایدن به شکل رسمی، مجوز ریاست جمهوری که دولت ترامپ در زمینه پروژه بحث برانگیز خط لوله انتقال نفت داده بود را لغو کرد.

 

دبیر مطبوعاتی کاخ سفید همچنین اعلام کرد بایدن احتمالا به اولویت بندی در زمینه صحبت با همپیمانان آمریکا خواهد پرداخت. جن ساکی گفت: انتظار می‌رود نخستین تماس‌های او (بایدن) با شرکا و همپیمانان باشد. او احساس می‌کند که اهمیت دارد تا این روابط بازسازی شود و چالش‌ها و تهدید‌هایی که ما با آن در جهان مواجه هستیم، بازسازی گردد.

 

در نشست دبیر مطبوعاتی کاخ سفید همچنین از احتمال اینکه بایدن با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه گفتگو کند نیز سؤال پرسیده شد. جن ساکی گفت: من هیچ ایده یا در خصوص اینکه مسأله تماس با پوتین ندارم.

 

مراسم تحلیف جو بایدن، رئیس جمهور جدید آمریکا روز گذشته برگزار شد. ساعاتی پیش از آغاز این مراسم، «دونالد ترامپ»، با پایان دوره ریاستش کاخ سفید را ترک کرد.

 

ترامپ بعد از سخنرانی خداحافظی خود در پایگاه نظامی «اندروز» مریلند، راهی محل اقامت خود در فلوریدا شد.


تعدادی از مقامات و به خصوص «باراک اوباما»، رئیس‌جمهور پیشین، «جورج بوش» و «مایک پنس» معاون ترامپ برای شرکت در این مراسم حاضر شده‌اند./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار