چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان آمار تصادفات در ایام نوروز/ ۴۱۹ کشته و ۹۷۷۸ مجروح در ۱۲ روز گذشته ترافیک سنگین در تمام جاده‌های شمال/ کندوان یک‌طرفه شد خبر مهم کاظمی از ایجاد یک نظام جدید در آموزش و پرورش وضعیت آب و هوا و جاده‌های کشور، امروز ۷ فروردین ۱۴۰۴ ورود سامانه بارشی از هفته آینده به کشور/ افزایش ابر و بارش پراکنده در آخر هفته برای برخی استان‌ها اعلام آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محور‌های مواصلاتی کشور رسیدگی به ۸۹ پرونده کثیرالشاکی برداشت غیرمجاز اینترنتی موافقت رهبر انقلاب با عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات جمعی از محکومان دادگاه‌ها

پایان وضعیت قرمز کرونایی مازندران

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران اعلام کرد: هم‌اکنون در استان مازندران شهرستان‌های عباس‌آباد، کلاردشت، سیمرغ، میاندورود، بهشهر، گلوگاه، سوادکوه و سوادکوه شمالی در وضعیت زرد و بقیه شهرستان‌های استان در وضعیت نارنجی کرونایی قرار دارند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۰ - ۰۳ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 22
کد خبر: ۷۴۹۴۱

به گزارش راهبرد معاصر روزهای پردردسر و قرمز کرونایی در مازندران با آغاز دوازدهمین ماه از شیوع ویروس کرونا به پایان رسید، البته در این زمینه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مازندران این مژده را داده بود که با ورود استان به دوازدهمین ماه از شیوع کرونا به واقعیت تبدیل شد.

براساس آخرین بروزرسانی رنگ‌بندی کرونایی کشور در نقشه نرم‌افزار ماسک، تمامی شهرستان‌های قرمز استان مازندران از این وضعیت کرونایی خارج شدند.

بر همین اساس دکتر سیمین بابایی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران اعلام کرد: هم‌اکنون در استان مازندران شهرستان‌های عباس‌آباد، کلاردشت، سیمرغ، میاندورود، بهشهر، گلوگاه، سوادکوه و سوادکوه شمالی در وضعیت زرد و بقیه شهرستان‌های استان در وضعیت نارنجی کرونایی قرار دارند.

 

فارس

ارسال نظر