مدارس تهران فردا چهارشنبه تعطیل شد؟ صدور هشدار زرد هواشناسی / تشدید برف و باران در ۱۰ استان آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان بهمن‌ماه برگزار می‌شود زمان آزمون تخصصی دانشجوی مهارت‌آموز وزارت آموزش و پرورش تغییر کرد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها سه‌شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس آذربایجان غربی فردا دوم دی ۱۴۰۴ تعطیل شد باران چهارشنبه به تهران می‌رسد/ بارش برف در مناطق غربی تعطیلی مدارس تهران فردا دوشنبه ۲ دی ۱۴۰۴ + جزئیات نحوه اجرای طرح و زوج فرد در روز دوشنبه ۲ دی ۱۴۰۴ پای چت جی پی تی به یک پرونده قتل و خودکشی باز شد نحوه فعالیت آموزشی مدارس چهارمحال و بختیاری ۲ دی ۱۴۰۴ تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلم سال ۱۴۰۵ فعالیت مدارس ابتدایی اراک و برخی از روستا‌ها فردا دوشنبه غیرحضوری شد آمار جدید ابتلا به تب دنگی در کشور/ پشه آئدس در کدام استان‌ها دیده شده است؟ اعلام ساعت کاری ادارات سیستان و بلوچستان تا نیمه فروردین مهار موج شدید آنفلوآنزا در کشور طی هفته جاری

واکنش رئیسی به افزایش تردد‌ها / هشدار‌های کرونایی

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: در برخی استان‌ها میزان مراجعه بیماران کرونای سرپایی درحال افزایش است که نتیجه آن بالارفتن آمار بستری و مرگ‌ومیر خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۸ - ۰۴ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 23
کد خبر: ۷۴۹۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در ارتباط زنده تلویزیونی اظهار داشت: خوشبختانه وضعیت نسبتا در کشور از لحاظ شیوع بیماری کرونا داریم و باید اعلام کنیم که هیچ شهر قرمزی در سطح کشور نداریم. شهر‌های قرمز در استان مازندارن به نارنجی تبدیل شدند و در سطح کشور درحال حاضر ۱۹ شهر نارنجی، ۲۵۶ شهر آبی و ۱۵۷ شهر زرد داریم. این موضوع می‌تواند خوشحال کننده باشد، اما به صورت جدی تذکر می‌دهم که هفته گذشته شاهد پروتکل شکنی در برخی شهر‌ها بودیم و یکی از شهر‌هایی که پروتکل در آن رعایت نشد کاشان بود که تذکرات لازم داده شده است.

 

رئیسی با بیان اینکه یکی از نگرانی‌ها ما رشد ۴۷ درصدی تردد‌ها است و این موضوع به طور جدی نگران کننده است گفت: هرگونه عدم رعایت پروتکل منجر به بدتر شدن شرایط می‌شود، مردم ما در رعایت پروتکل‌ها افتخار آفرینی کردند و باید از این موضوع مراقبت کنیم به دلیل اینکه عدم رعایت می‌تواند منجر به بازگشت محدودیت‌ها شود.

 

رئیسی ادامه داد: در سطح دنیا می‌بینیم که ویروس ضعیف نشده است بلکه قوی‌تر شده است، ویروس انگلیسی درحال حاضر حدود ۶۰ کشور دنیا را درگیر کرده است و قدرت بیشتری دارد و جوانان را درگیر می‌کند، آخرین گزارش‌ها نشان می‌دهد قدرت کشندگی و میزان مرگ و میر در ویروس جدید بالاتر است. باید قاطعانه جلوی هرگونه تجمعی ایستاد. دورهمی خانوادگی، مسافرت و هرگونه تجمعی می‌تواند منجر به مرگ و میر شود و ما وظیفه داریم هشدار بدهیم به دلیل اینکه ما مسوول سلامت مردم هستیم.

 

وی گفت: در مقوله سلامت معامله نخواهیم کرد و سفت و محکم پای رعایت پروتکل‌ها ایستاده‌ایم، در هفته جاری درخصوص بازنگری محدودیت‌ها به دلیل افزایش تجمعات تصمیماتی گرفته خواهیم گرفت. در تیر و مرداد به دلیل ساده انگاری شاهد موج جدید بودیم؛ هر موج جدید منجر به ۱۰ هزار مرگ می‌شود و ۱۰ هزار خانواده داغدار می‌شوند، ویروس جدید جوانان را درگیر می‌کند و امیدواریم بتوانیم با رعایت پروتکل‌ها شاهد ادامه روند ثبات در کشور باشیم. به هیچ وجه نمی‌شود با سلامت مردم شوخی کرد و باید قاطعانه روی این موضوع ایستاد، در برخی استان‌ها میزان بیماران سرپایی درحال افزایش است که نتیجه آن بالارفتن آمار بستری و مرگ‌ومیر خواهد بود./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار