توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

سفر قریب‌الوقوع برجامی رئیس موساد به واشنگتن

سفر قریب‌الوقوع برجامی رئیس موساد به واشنگتن یک رسانه رژیم صهیونیستی خبر داد که رئیس سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی در سفر به واشنگتن شرط و شروط این رژیم برای بازگشت آمریکا به توافق با ایران را اعلام خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۴ - ۰۴ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 23
کد خبر: ۷۵۰۸۸

به گزارش راهبرد معاصر «یوسی کوهن» رئیس سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی «موساد» قصد دارد رهسپار واشنگتن شود تا در دیدار با مقامات دولت «جو بایدن» رئیس جمهور جدید آمریکا خواسته‌های تل‌آویو درباره هرگونه توافق با ایران را مطرح کند.

شبکه 12 رژیم صهیونیستی با انتشار این گزارش، خبر داد که انتظار می‌رود کوهن ماه آینده به آمریکا سفر کند و اولین مقام ارشد این رژیم خواهد بود که با جو بایدن دیدار می‌کند.

همچنین انتظار می‌رود که وی با رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) نیز دیدار داشته باشد.

شبکه 12 رژیم صهیونیستی نوشت که کوهن و تیم وی در این سفر، تمامی اطلاعاتی که تل‌آویو درباره برنامه هسته‌ای ایران بدست آورده را در اختیار دولت بایدن قرار خواهد داد.

این شبکه خبری رژیم صهیونیستی نوشت که کوهن خواهد گفت اگر آمریکا خواستار پیوستن مجدد به توافق هسته‌ای است، ایران باید غنی‌سازی اورانیوم را متوقف کرده، تولید سانتریفیوژهای پیشرفته را نیز پایان بخشد، حمایت از گروه‌هایی که به زعم رژیم صهیونیستی تروریستی هستند به خصوص حزب‌الله لبنان را متوقف کرده، حضور نظامی خود در عراق، سوریه و یمن را تمام کرده و فعالیت‌های تروریستی علیه اهداف اسرائیلی در خارج را پایان بخشیده و به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دسترسی کامل به تمامی جنبه‌های برنامه هسته‌ای ایران را بدهد.

بر اساس گزارش این شبکه صهیونیستی، تل‌آویو نگران است در صورت بازگشت آمریکا به برجام، ایران قادر باشد که هم غنی‌سازی اورانیوم خود را ادامه داد و هم به مزایای اقتصادی دست پیدا کرده و به کمک آن اقتصاد خود را بازسازی کند.

در گزارش شبکه 12 رژیم صهیونیستی به نام منبعی که این خبر را داده اشاره‌ای نشده اما گفته شده که پیام‌هایی میان دولت بایدن و رژیم صهیونیستی رد و بدل شده است.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار