دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد!

سالیوان: در خصوص ایران با اروپایی‌ها در تماس هستیم/ به حمایت از عملیات تهاجمی در یمن پایان می‌دهیم

سالیوان: در خصوص ایران با اروپایی‌ها در تماس هستیم/ به حمایت از عملیات تهاجمی در یمن پایان می‌دهیم مشاور امنیت ملی آمریکا اعلام کرد که مقامات آمریکایی با همتایان اروپایی خود در خصوص ایران و توافق هسته‌ای در تماس هستند و سعی دارند به موضع مشترکی در این زمینه برسند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۵ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 04
کد خبر: ۷۶۳۸۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه خبری اکسیوس، «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا روز پنج‌شنبه در یک نشست خبری اعلام کرد که دولت متبوعش در خصوص برجام دائماً با متحدان اروپایی خود در تماس است.

جیک سالیوان در خصوص گفتگوهای کشورش با متحدان اروپایی در خصوص بازگشت احتمالی به برجام گفت: «ما در حال حاضر فعالانه در این زمینه با اتحادیه اروپا در تماس هستیم. ما در سطوح مختلف دولت با آنها در حال گفتگو هستیم.»

وی افزود: «ایالات متحده و فرانسه، آلمان و انگلیس (اعضای اروپایی برجام) در حال مشورت هستند تا به یک موضع مشترک در خصوص توافق هسته‌ای ایران دست یابند.»

مشاور امنیت ملی آمریکا همچنین در بخش دیگری از نشست خبری خود اعلام کرد که جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا قصد دارد تا ساعاتی دیگر رسماً پایان حمایت آمریکا از «عملیات‌های تهاجمی» محور سعودی در جنگ یمن را اعلام کند.

وی در عین حال تأکید کرد که توقف حمایت از عملیات‌های تهاجمی شامل عملیات علیه شاخه گروه تروریستی القاعده در شبه جزیره عربستان(AQAP) که فعالیت گسترده‌ای در برخی مناطق یمن دارد، نخواهد شد.

تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار