راه حل پزشکیان برای عبور از تهدیدات دشمن/خوابی که برایمان دیده‌اند بیانیه مشترک ایران و 7 کشور دیگر در آژانس اتمی سرلشکر موسوی: بسیج مهیای پاسخ به نیاز‌های مردم و کشور است پزشکیان: بسیاری از مشکلات کشور قابل حل است/ انتخابی برای انتقال پایتخت نداریم دکتر پزشکیان وارد استان قزوین شد پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی ابلاغ دستورالعمل بازنشستگی مادران با ۲۰ سال سابقه خدمت جزئیات طرح جدید پیش نویس نیرو‌های شرکتی فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی درگذشت پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه

قالیباف:راه مقابله با آمریکا قوی شدن است

رئیس مجلس شورای اسلامی راه مقابله با دشمن را قوی شدن دانست و گفت: به قدرت‌هایی که خوی استکباری دارند نمی‌توان اعتماد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۲ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 24
کد خبر: ۷۵۱۳۷

به گزارش راهبرد معاصر محمدباقر قالیباف در جمع نمایندگان اتاق بازرگانی ایران ضمن تبریک میلاد دخت مکرم نبی اسلام و همچنین امام خمینی (ره) با بیان اینکه در پایان سال ۹۹ و در روزهای آغاز قرن جدید هستیم، گفت: ما در این سال با یک پاندمی سخت در دنیا روبرو شدیم؛ این ویروس نشان داد این دنیا با این تکنولوژی چگونه می‌تواند غافلگیر شود و چگونه می‌تواند همه برنامه‌های طراحی شده را درهم کوبد.

قالیباف با اشاره به اینکه شیوع این ویروس توانست کاری کند که فروش نفت را به صفر و منفی برساند، افزود: گردشگری که اقتصادی بزرگ بود را به طور کامل تعطیل کرد؛ اقتصادهایی که سالیان سال مبتنی بر یک مکاتب خاصی بودند خلافش تصمیمات متفاوتی اتخاذ شد.

وی با تاکید بر اینکه این‌ها از ویژگی‌های ویروسی بود که دیدیم، گفت: همچنین در این سال خوی استکباری را از ترامپ دیدیم؛ دیدیم چگونه با دنیا رفتار کرد و از تعهدات بین المللی عبور کرد؛ از تعهدات مربوط به اقلیم تا تعهدات به همسایگان و برهم زدن همه توافقات اقتصادی و فشارهای غیرقانونی. ما هم بی آسیب از این تصمیمات او نبودیم.

رئیس مجلس افزود: فکر می‌کنم همه این بحث‌ها یک درس بزرگ دارد و آن این است که نشان داده شد که به قدرت‌های بزرگی که در آن‌ها خوی استکباری، زور، تکبر و دوری از انسانیت است، نمی‌توان اعتماد کرد، نشان داد آن چیزی که ما درس می‌گیریم این است که باور کنیم خودمان باید قوی شویم و دست به زانوی خودمان بگیریم.

قالیباف گفت: باید به تولیدکنندگان، جوانان و علم و اندیشه و خلاقیت مردم خودمان ایمان بیاوریم و به آن‌ها اعتماد کنیم و فرصت بدهیم؛ همان طور که در سال‌های قبل در یک صحبتی رهبر انقلاب فرمودند که دشمن ما آمریکاست، ولی فرمودند راه مبارزه با آمریکا کار است.

وی با تاکید بر اینکه راه مقابله با آمریکا شعار نیست، اظهار داشت: ما در جلسه امروز هم از کار، فعالیت، تولید و تلاش حرف می‌زنیم.

 

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار