تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ فواید مصرف برخی از بهترین میوه‌ها و سبزیجات پوستر جالب باشگاه النصر پس از حضور در تهران برای دیدار با استقلال + عکس خداحافظی یونایتد از جام حذفی امین میرزازاده قهرمان تورنمنت رنکینگ آلبانی شد/ پایان کار تیم ۶ نفره ایران با ۲ طلا و ۲ برنز آزار سیاه نوعروس ترک زبان توسط یک مرد با ۲ پسرش! / داماد غیرتی آنها را کشت! ژاپن قهرمان واترپلو آسیا شد زمان طلایی برای شناسایی به موقع ناشنوایی، سه ماهه اول زندگی است نخستین جزییات از مرگ سایتی اف کبیر؛ مسمومیت مشکوک بارسلونا با ۴ گل صدر جدول را پس گرفت فیلم/ تعیین دستمزد ۲۳ میلیونی برای کارگران پیشنهاد نجومی به نیمار ایرانی / ستاره ۴۰۰ میلیاردی در کلباء می‌ماند؟ اینفوگرافیک/ واقعیت‌های اقتصادی که در استیضاح همتی روشن شد صعود میرزازاده به فینال کشتی تورنمنت رنکینگ آلبانی/ احمدی وفا به گروه بازنده‌ها رفت آتش‌سوزی در دانشگاه تهران شمال + جزئیات

حال علی انصاریان وخیم شد + اخرین وضعیت میناوند

فوق تخصص مراقبت های ویژه گفت: حال علی انصاریان نسبت به قبل بد شده و پزشکان در تلاشند تا وضعیت وی را به حالت قبلی باز گردانند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 25
کد خبر: ۷۵۲۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ یکی از اعضای تیم پزشکی درمان، مهرداد میناوند و علی انصاریان، گفت: سطح هوشیاری میناوند قدری افت کرده بود که خوشبختانه به شرایط قبل خود بازگشت.

 

سید محمد رضا هاشمیان در خصوص تشریح حال میناوند افزود: ریه ها تنها عضو درگیر بیماری کرونا هستند و مشکلی در دیگر اعضای بدن وی وجود ندارد سطح هوشیاری و اکسیژن خون به طور دائم در حال کنترل است.

 

استاد دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد: دستور العمل های ثابتی برای این گونه بیماران وجود دارد که در مورد علی انصاریان و مهرداد میناوند هم اجرا می شود و باید منتظر بود که در ۱۰ روز آینده اثرات آن مشخص شود.

 

فوق تخصص مراقبت های ویژه افزود: حال علی انصاریان نسبت به قبل بد شده و پزشکان در تلاشند تا وضعیت وی را به حالت قبلی باز گردانند.

 

فوری/ حال علی انصاریان وخیم شد + اخرین وضعیت میناوند

 

هاشمیان گفت: ریه های هر دو پیشکسوت تیم فوتبال پرسپولیس درگیر هستند و میزان اکسیژن خون و سطح هوشیاری این دو در نوسان است که توسط پزشکان کنترل و کارهای لازم انجام می شود.

 

انصاریان و میناوند چندی پیش در اثر ابتلا به ویروس کرونا در قسمت آی سی یو بیمارستان لاله بستری شدند. وزیر ورزش و جوانان هم به فدراسیون پزشکی ورزشی دستور داد تا اقدامات درمانی برای بهبودی بازیکن پیشین پرسپولیس انجام گیرد.

 

مهران غفوریان با انتشار یک فیلم در اینستاگرامش از وضعیت مهرداد میناوند خبر داد..

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده