دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

آلمان: اروپا و آمریکا می‌توانند مانع از دستیابی ایران به سلاح‌های اتمی شوند

وزیر خارجه آلمان ضمن استقبال از مواضع «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرد، اروپا و واشنگتن در کنار هم می‌توانند مانع از دستیابی ایران به سلاح‌های اتمی شوند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۸ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 25
کد خبر: ۷۵۲۵۴

به گزارش راهبرد معاصر «هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان در آستانه نشست وزرای خارجه عضو اتحادیه اروپا بر موضع مشترک اروپا و آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران تاکید کرد.

هایکو ماس وزیر خارجه آلمان در صفحه توییتر خود بخش‌هایی از اظهارات روز دوشنبه (امروز) خود پیش از برگزاری نشست وزرای خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا منتشر کرد.

این مقام ارشد آلمانی در این بخش از سخنان خود، از مواضع «جو بایدن» رئیس‌جمهور جدید آمریکا درباره مسائل بین‌المللی و نقطه نظرات وی درباره کشورهای اروپایی تمجید کرد.

وزیر خارجه آلمان گفت: «ما بسیار خوشحال هستیم که جو بایدن می‌خواهد ایالات متحده آمریکا را به عنوان شریک قابل اعتماد برای صلح به صحنه بین‌المللی برگرداند. این چیزی است که از ایالات متحده آمریکا انتظار می‌رود».

هایکو ماس که کشورش آلمان به عنوان یکی از کشورهای اروپایی عضو توافق هسته‌ای برجام طی سال‌های اخیر بعد از خروج غیرقانونی آمریکا از این توافق، به وعده‌ها و تعهداتش عمل نکرده است، در اظهارات روز دوشنبه خود درباره ماهیت برنامه هسته‌ای ایران ادعای بی اساسی مطرح کرد.

وزیر خارجه آلمان مدعی شد: «ما (کشورهای عضو اتحادیه اروپا و آمریکا) فقط در کنار هم می‌توانیم به اهدافمان برسیم برای مثال (در هدف) ممانعت کردن از دستیابی ایران به سلاح‌های اتمی».

ادعای ماس علیه برنامه هسته‌ای ایران در حالی مطرح شده که مقام‌های ایران همواره بر صلح‌آمیز بودن این برنامه تاکید داشته‌اند و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که بیشترین دسترسی‌ها را به مراکز هسته‌ای ایران داشته، در گزارش‌های متعدد خود هیچ اشاره‌ای به ماهیت نظامی این برنامه نداشته است.

فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده