بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

آلمان: اروپا و آمریکا می‌توانند مانع از دستیابی ایران به سلاح‌های اتمی شوند

وزیر خارجه آلمان ضمن استقبال از مواضع «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرد، اروپا و واشنگتن در کنار هم می‌توانند مانع از دستیابی ایران به سلاح‌های اتمی شوند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۸ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 25
کد خبر: ۷۵۲۵۴

به گزارش راهبرد معاصر «هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان در آستانه نشست وزرای خارجه عضو اتحادیه اروپا بر موضع مشترک اروپا و آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران تاکید کرد.

هایکو ماس وزیر خارجه آلمان در صفحه توییتر خود بخش‌هایی از اظهارات روز دوشنبه (امروز) خود پیش از برگزاری نشست وزرای خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا منتشر کرد.

این مقام ارشد آلمانی در این بخش از سخنان خود، از مواضع «جو بایدن» رئیس‌جمهور جدید آمریکا درباره مسائل بین‌المللی و نقطه نظرات وی درباره کشورهای اروپایی تمجید کرد.

وزیر خارجه آلمان گفت: «ما بسیار خوشحال هستیم که جو بایدن می‌خواهد ایالات متحده آمریکا را به عنوان شریک قابل اعتماد برای صلح به صحنه بین‌المللی برگرداند. این چیزی است که از ایالات متحده آمریکا انتظار می‌رود».

هایکو ماس که کشورش آلمان به عنوان یکی از کشورهای اروپایی عضو توافق هسته‌ای برجام طی سال‌های اخیر بعد از خروج غیرقانونی آمریکا از این توافق، به وعده‌ها و تعهداتش عمل نکرده است، در اظهارات روز دوشنبه خود درباره ماهیت برنامه هسته‌ای ایران ادعای بی اساسی مطرح کرد.

وزیر خارجه آلمان مدعی شد: «ما (کشورهای عضو اتحادیه اروپا و آمریکا) فقط در کنار هم می‌توانیم به اهدافمان برسیم برای مثال (در هدف) ممانعت کردن از دستیابی ایران به سلاح‌های اتمی».

ادعای ماس علیه برنامه هسته‌ای ایران در حالی مطرح شده که مقام‌های ایران همواره بر صلح‌آمیز بودن این برنامه تاکید داشته‌اند و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که بیشترین دسترسی‌ها را به مراکز هسته‌ای ایران داشته، در گزارش‌های متعدد خود هیچ اشاره‌ای به ماهیت نظامی این برنامه نداشته است.

فارس

ارسال نظر