پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

آلمان: اروپا و آمریکا می‌توانند مانع از دستیابی ایران به سلاح‌های اتمی شوند

آلمان: اروپا و آمریکا می‌توانند مانع از دستیابی ایران به سلاح‌های اتمی شوند وزیر خارجه آلمان ضمن استقبال از مواضع «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرد، اروپا و واشنگتن در کنار هم می‌توانند مانع از دستیابی ایران به سلاح‌های اتمی شوند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۸ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 25
کد خبر: ۷۵۲۵۴

به گزارش راهبرد معاصر «هایکو ماس» وزیر خارجه آلمان در آستانه نشست وزرای خارجه عضو اتحادیه اروپا بر موضع مشترک اروپا و آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران تاکید کرد.

هایکو ماس وزیر خارجه آلمان در صفحه توییتر خود بخش‌هایی از اظهارات روز دوشنبه (امروز) خود پیش از برگزاری نشست وزرای خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا منتشر کرد.

این مقام ارشد آلمانی در این بخش از سخنان خود، از مواضع «جو بایدن» رئیس‌جمهور جدید آمریکا درباره مسائل بین‌المللی و نقطه نظرات وی درباره کشورهای اروپایی تمجید کرد.

وزیر خارجه آلمان گفت: «ما بسیار خوشحال هستیم که جو بایدن می‌خواهد ایالات متحده آمریکا را به عنوان شریک قابل اعتماد برای صلح به صحنه بین‌المللی برگرداند. این چیزی است که از ایالات متحده آمریکا انتظار می‌رود».

هایکو ماس که کشورش آلمان به عنوان یکی از کشورهای اروپایی عضو توافق هسته‌ای برجام طی سال‌های اخیر بعد از خروج غیرقانونی آمریکا از این توافق، به وعده‌ها و تعهداتش عمل نکرده است، در اظهارات روز دوشنبه خود درباره ماهیت برنامه هسته‌ای ایران ادعای بی اساسی مطرح کرد.

وزیر خارجه آلمان مدعی شد: «ما (کشورهای عضو اتحادیه اروپا و آمریکا) فقط در کنار هم می‌توانیم به اهدافمان برسیم برای مثال (در هدف) ممانعت کردن از دستیابی ایران به سلاح‌های اتمی».

ادعای ماس علیه برنامه هسته‌ای ایران در حالی مطرح شده که مقام‌های ایران همواره بر صلح‌آمیز بودن این برنامه تاکید داشته‌اند و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که بیشترین دسترسی‌ها را به مراکز هسته‌ای ایران داشته، در گزارش‌های متعدد خود هیچ اشاره‌ای به ماهیت نظامی این برنامه نداشته است.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار