کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم
جان کری:

برای چهره ی مضحک امروز آمریکا متاسفم

وزیر خارجه پیشین آمریکا ضمن انتقاد از اقدامات دونالد ترامپ، بیان کرد که توافق هسته‌ای با ایران به رغم خروج آمریکا از آن، هم‌چنان وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۲۷ آبان ۱۳۹۷ - 2018 November 18
کد خبر: ۷۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ «جان کری» وزیر خارجه پیشین آمریکا در گفت‌وگو با روزنامه انگلیسی «گاردین» به شدت از سیاست‌های «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا انتقاد کرد.


وی با اشاره به تصمیم ترامپ مبنی بر خروج آمریکا از توافق آب‌وهوایی پاریس گفت: «مردم به دلیل تصمیمی که ترامپ گرفت میمیرند. فرزندان و نوه‌های من با شرایط بدی مواجه خواهند شد و دلیل آنهم تصمیمی است که ترامپ گرفته است.»


خبرنگار گاردین از وی درباره طیفی از مسایلی که او در کتابش به آن اشاره کرده است، پرسید. کری به اقدامات دولت «باراک اوباما» رئیس‌جمهور پیشین آمریکا در زمینه توافق آب‌وهوایی پاریس و توافق هسته‌ای با ایران پرداخت. کری گفت: «توافق هسته‌ای با ایران آسیب دیده است اما همچنان وجود دارد.» وی همچنین گفت که کشورهایی مانند فرانسه، بریتانیا، روسیه چند هفته پیش در نیویورک با وزیر خارجه ایران صحبت کرده‌اند تا ببینند چطور می‌توانند توافق هسته‌ای با ایران را حفظ کنند.


وزیر خارجه پیشین آمریکا همچنین گفت: «من برای جهان و برای کشورم که وجهه مضحکی گرفته است، متاسفم.» وی گفت که سیاست سخت است و در آن فراز و نشیب وجود دارد و اگر به آن جنبه شخصی داده شود، نمی‌توان از آن گذر کرد.

ارسال نظر