دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

بارش برف، باران و وزش باد شدید در راه است

سازمان هواشناسی با اشاره به ورود سامانه بارشی به کشور و آغاز بارش برف و باران از روز پنجشنبه از وزش باد نشبتأ قوی در همه مناطق طی شنبه آینده خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۷ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 26
کد خبر: ۷۵۳۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز و فردا در بیشتر مناطق کشور جو پایداری پیش بینی شده که باعث افزایش غلظت و انباشت غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا در شهرهای صنعتی و پرجمعیت می‌شود.

 

روز پنجشنبه با ورود سامانه بارشی، بارش برف و باران در غرب و شمال غرب آغاز می‌شود. روز جمعه با تقویت سامانه بارشی، بارش برف و باران علاوه بر شمال غرب و غرب، در جنوب غرب، دام‌های جنوبی البرز مرکزی، برخی مناطق گیلان و مازندران پیش‌بینی می‌شود.

 

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی شنبه هفته آینده بارش برف و باران در برخی مناطق شمال غرب، شمال شرق، شرق، زاگرس جنوبی، سواحل دریای خزر، ارتفاعات البرز مرکزی و به صورت پراکنده در بخش‌هایی از شرق کشور روی می‌دهد و روز یکشنبه سامانه بارشی از کشور خارج می‌شود.

 

از امروز تا پنجشنبه روند تدریجی افزایش دما در بیشتر مناطق کشور ادامه خواهد داشت و از این رو احتمال وقوع بهمن در ارتفاعات البرز مرکزی وجود دارد. پنجشنبه و جمعه در اردبیل، گیلان و شنبه در بیشتر مناطق کشور وزش باد نسبتأ شدید پیش بینی می‌شود. همچنین امروز و فردا شرق و مرکز خلیج‌فارس مواج پیش بینی شده است./ تسنیم

ارسال نظر