کلاهبرداری اینترنتی با فروش کالا‌های ممنوعه-راهبرد معاصر
مشاهده پشه آئدس در برخی از شهر‌های سواحل جنوبی و شمالی سرپرست شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران منصوب شد ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا کلید خورد مرز مهران آخر هفته مسدود است + جزئیات هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز

کلاهبرداری اینترنتی با فروش کالا‌های ممنوعه

رئیس مرکز مبارزه با جرایم ملی و سازمان یافته فتا ناجا از شیوه جدید کلاهبرداری اینترنتی با عنوان «فروش اجناس و کالا‌های ممنوعه و غیرمجاز» خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۸ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 26
کد خبر: ۷۵۳۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ مصطفی نوروزی رئیس مرکز مبارزه با جرایم ملی و سازمان یافته فتا ناجا اظهارکرد: با توجه به ظرفیتی که فضای مجازی و به ویژه شبکه‌های اجتماعی در چند سال اخیر برای تسهیل ارتباطات و تعاملات کاربران فراهم کرده است؛ توجه مجرمان سایبری نیز به سوء استفاده از این فضا معطوف شده است و همواره به دنبال فراهم کردن زمینه‌ای برای فریب شهروندان و انجام اقدامات مجرمانه خود هستند.

 

وی با اشاره به اینکه یکی از شیوه‌های مجرمان، راه اندازی صفحاتی در شبکه‌های اجتماعی تحت عنوان "فروش اجناس و کالا‌های ممنوعه و غیرمجاز و فروش اقلام دارویی" است، ادامه داد: در اکثر اوقات طرح شکایت از سوی مالباختگان این حوزه‌ها برای مجرمان دور از ذهن تلقی می‌شود؛ لذا کلاهبرداران با سوء استفاده از این موضوع اقدام به ترغیب کاربران به استفاده از این گونه صفحات و انجام اقدامات مجرمانه می‌کنند.

 

رئیس مرکز مبارزه با جرایم ملی و سازمان یافته فتا ناجا تصریح کرد: در تجزیه و تحلیل پرونده‌های قضائی واصله به این پلیس و نظر به دریافت گزارش‌های متعدد مردمی از طریق مسیر‌های ارتباطی مشخص شده است اغلب گردانندگان این کانال‌ها و سایت‌ها با استفاده از کارت‌ها و شماره حساب‌های اجاره‌ای و انجام فعالیت‌های مجرمانه پس از ثبت سفارش و دریافت بهای کالا، سفارش داده شده را به دست متقاضی نمی‌رسانند و از این طریق از طعمه‌های خود کلاهبرداری می‌کنند.

 

نوروزی اضافه کرد: صفحات و تارنما‌های مجرمانه با موضوعات ذکر شده به صورت مستمر از سوی پلیس فتا مورد رصد قرار می‌گیرد و با گردانندگان این صفحات برخورد قانونی خواهد شد.

 

به گزارش پایگاه خبری پلیس رئیس مرکز مبارزه با جرایم ملی و سازمان یافته فتا ناجا خاطرنشان کرد: ضروری است کاربران به هیچ عنوان اقدام به دنبال کردن و یا خرید از این گونه صفحات نکنند و در صورت مشاهده هر گونه مورد مجرمانه‌ای درباره موضوع بلافاصله مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir اطلاع دهند./ ایسنا

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده