اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

توصیه کاخ الیزه به دولت بایدن

توصیه کاخ الیزه به دولت بایدن منبعی در ریاست جمهوری فرانسه از دولت جدید آمریکا خواست برای کمک به لبنان بحران زده، رویکرد و نگاه واقع‌بینانه‌ای به حزب‌الله داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۱ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 27
کد خبر: ۷۵۴۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ منبعی در ریاست جمهوری فرانسه از دولت جدید آمریکا خواست برای برون‌رفت از بحران لبنان با واقعیتی به نام حزب الله کنار بیاید.

این منبع سه‌شنبه گفت: «دولت جو بایدن باید واقع‌بینانه با حزب‌الله برای کمک به خروج لبنان از بحرانش تعامل داشته باشد».

 

خبرگزاری رویترز به نقل از منبعی مذکور در کاخ الیزه همچنین گزارش داد: «در لبنان نیاز شدیدی به برون‌رفت از این بحران احساس می‌شود و اولویت‌هایی وجود دارد که فرانسه یا آمریکا می‌توانند با هم آن‌ها را پیگیری کنند».

 

دولت آمریکا در دوره ترامپ حزب الله را تروریستی اعلام کرد و برای ممانعت از فعالیت‌های سیاسی این حزب در لبنان تحریم‌هایی علیه این جنبش مقاوم، شخصیت‌های مهم آن و افراد در ارتباط با آن وضع کرد و حتی به برخی از کشورها فشار آورد تا اقدام به مثل کنند و حتی تروریستی خواندن آن را به عنوان وجه المصالحه بین عادی‌سازی روابط بین سودان و رژیم تل آویو قرار داد.

 

با این حال، وضعیت لبنان بعد از انفجار مهیب بندر بیروت در تابستان گذشته که صدها کشته و زخمی و ویرانی گسترده‌ای برای پایتخت لبنان به بار آورد، به گونه‌ای است که برون‌رفت از این بحران به ویژه بحران مالی در گرو تشکیل دولت جدید است و بدون حضور حزب الله و ائتلاف‌های آن در فرایند تشکیل کابینه این امر نتیجه‌ای نداده و حتی دو سفر رئیس جمهور فرانسه به لبنان بحران زده نتوانسته است مشکل‌گشا شود.

 

آمریکا با تحریم‌ها و سیاست‌‌های خود به‌ویژه در دوره بحرانی اخیر به دنبال به‌حاشیه راندن حزب الله بوده است که به توجه به تلاش‌های فرانسه برای تشکیل دولت جدید و اعمال اصلاحات مورد نظر پاریس جهت بهره‌مند شدن از کمک‌های مالی فرانسه و بین‌المللی، به تضاد در سیاست‌ها و اهداف مقامات آمریکایی و فرانسوی در لبنان ختم شده است./ فارس

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده