هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

توصیه کاخ الیزه به دولت بایدن

توصیه کاخ الیزه به دولت بایدن منبعی در ریاست جمهوری فرانسه از دولت جدید آمریکا خواست برای کمک به لبنان بحران زده، رویکرد و نگاه واقع‌بینانه‌ای به حزب‌الله داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۱ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 27
کد خبر: ۷۵۴۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ منبعی در ریاست جمهوری فرانسه از دولت جدید آمریکا خواست برای برون‌رفت از بحران لبنان با واقعیتی به نام حزب الله کنار بیاید.

این منبع سه‌شنبه گفت: «دولت جو بایدن باید واقع‌بینانه با حزب‌الله برای کمک به خروج لبنان از بحرانش تعامل داشته باشد».

 

خبرگزاری رویترز به نقل از منبعی مذکور در کاخ الیزه همچنین گزارش داد: «در لبنان نیاز شدیدی به برون‌رفت از این بحران احساس می‌شود و اولویت‌هایی وجود دارد که فرانسه یا آمریکا می‌توانند با هم آن‌ها را پیگیری کنند».

 

دولت آمریکا در دوره ترامپ حزب الله را تروریستی اعلام کرد و برای ممانعت از فعالیت‌های سیاسی این حزب در لبنان تحریم‌هایی علیه این جنبش مقاوم، شخصیت‌های مهم آن و افراد در ارتباط با آن وضع کرد و حتی به برخی از کشورها فشار آورد تا اقدام به مثل کنند و حتی تروریستی خواندن آن را به عنوان وجه المصالحه بین عادی‌سازی روابط بین سودان و رژیم تل آویو قرار داد.

 

با این حال، وضعیت لبنان بعد از انفجار مهیب بندر بیروت در تابستان گذشته که صدها کشته و زخمی و ویرانی گسترده‌ای برای پایتخت لبنان به بار آورد، به گونه‌ای است که برون‌رفت از این بحران به ویژه بحران مالی در گرو تشکیل دولت جدید است و بدون حضور حزب الله و ائتلاف‌های آن در فرایند تشکیل کابینه این امر نتیجه‌ای نداده و حتی دو سفر رئیس جمهور فرانسه به لبنان بحران زده نتوانسته است مشکل‌گشا شود.

 

آمریکا با تحریم‌ها و سیاست‌‌های خود به‌ویژه در دوره بحرانی اخیر به دنبال به‌حاشیه راندن حزب الله بوده است که به توجه به تلاش‌های فرانسه برای تشکیل دولت جدید و اعمال اصلاحات مورد نظر پاریس جهت بهره‌مند شدن از کمک‌های مالی فرانسه و بین‌المللی، به تضاد در سیاست‌ها و اهداف مقامات آمریکایی و فرانسوی در لبنان ختم شده است./ فارس

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار