حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس سرلشکر حاتمی: لحظه‌ای را در ارتقای توان دفاعی از دست نداده‌ایم از تعیین سقف کیفری برای مهریه تا تذکر اقتصادی به پزشکیان پزشکیان: به هیچ قدرت خارجی امید نبسته‌ام/ دیگر پول اضافه چاپ نمی‌کنیم سرلشکر پاکپور: سپاه برای انتقال تجارب ضدتروریستی محدودیتی ندارد قالیباف: توان دفاعی و هسته‌ای ایران را معامله نمی‌کنیم تاکید عراقچی بر نقش دیپلماسی پارلمانی در گسترش تجارت با همسایگان زهرا بهروز آذر: مصوبه کاهش سقف ضمانت اجرای مهریه با سیاست‌های کلی خانواده در تعارض آشکار است ماجرای مرموز شیوع سرطان در بین زنان گروهک منافقین زمان پیش ثبت‌نام انتخابات میان دوره‌ای مجلس شورای اسلامی توضیحات قالیباف درباره اجرایی نشدن پرداخت کالابرگ الکترونیک

انتقاد جبرائیلی به تفسیرهای منفعت‌طلبانه از جوانگرایی

یک تحلیل‌گر سیاسی درباره تشکیل دولت جوان حزب‌الهی گفت: از یک سو می‌خواهند خود را پیرو ولایت نشان دهند و از سوی دیگر این پیروی را مطابق مطامع خود نمی‌یابند. این است که می‌کوشند تا امیال خود را به ولایت نسبت دهند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 27
کد خبر: ۷۵۴۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، سید یاسر جبرائیلی پیرو توییت‌های کنایه‌آمیز خود درباره تشکیل دولت جوان حزب‌الهی با میانگین سنی ۶۰ سال یا محوریت پیشکسوتان با روحیه جوان در گام دوم انقلاب اظهار داشت: به ابتذال کشاندن مفهوم جوان و از جوانی تهی کردن آن، از مصادیق این کوشش‌هاست. جوانی به قدری به ابتذال کشیده شده که وقتی می‌گویید جوانان نه جوانان، بلکه همان پیشکسوتان و پیرانند که روحیه جوان دارند، کم نیستند افرادی که این سخن را کاملا جدی تلقی کنند و بپذیرند و ابروی تعجب بالا نبرند.


وی ادامه داد: حضرت آقا درباره دولت جوان حزب‌الهی، شهید حاج قاسم را به عنوان یک استثناء مثال زدند و تصریح کردند که ایشان جوان نبودند، اما کارهای جوانانه می‌کردند. اما آقایان این استثناء را تبدیل به قاعده کرده و قاعده را که جوانی است، به‌کلی حذف کرده‌اند.

 

جبرائیلی اذعان کرد: الحمدلله هیچ پیرمرد و کاندیدای متعارف و پای ثابت انتخابات هم نیست که خود را مصداق حاج قاسم نداند.

 

وی تاکید کرد: قبلا عرض کرده‌ام که شکل‌گیری دولت جوان حزب‌الهی منوط به اراده نسل‌های اول و دوم انقلاب است و مع‌الاسف نه تنها این اراده وجود ندارد، بلکه عکس آن یعنی جوان‌ستیزی مشاهده می‌شود. جوانان را که تقریبا هیچ مسئولیت جدی در کشور ندارند و سرمایه جوانی‌شان در حال از بین رفتن است، متهم به قدرت‌طلبی و پیرزدایی می‌کنند تا کسی جرات نکند حرف از دولت جوان حزب‌الهی بزند.

 

جبرائیلی اظهارامیدواری کرد که وضع موجود تغییر کند و پیشکسوتان انقلاب که در گام اول چون ستاره درخشیده‌اند و افتخارات فراوان آفریده‌اند، از این آزمون ولایتمداری سربلند بیرون بیایند؛ در غیر این‌صورت هزینه‌ها سنگین خواهد بود.

 

وی هشدار داد: جریانی که به رهنمودها و تدابیر ولی خود، از زوایه مطامع و منافعش بنگرد و جز اینها نبیند و نشنود و نفهمد، سزاست که با تازیانه ناکامی مجازات شود. جوانان نیز بدانند اگر در این سحر گام دوم خواب بمانند، شاید فرصت قضای فریضه را هم نیابند.

منبع: خبرفوری

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار