عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد

انتقاد جبرائیلی به تفسیرهای منفعت‌طلبانه از جوانگرایی

یک تحلیل‌گر سیاسی درباره تشکیل دولت جوان حزب‌الهی گفت: از یک سو می‌خواهند خود را پیرو ولایت نشان دهند و از سوی دیگر این پیروی را مطابق مطامع خود نمی‌یابند. این است که می‌کوشند تا امیال خود را به ولایت نسبت دهند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 27
کد خبر: ۷۵۴۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، سید یاسر جبرائیلی پیرو توییت‌های کنایه‌آمیز خود درباره تشکیل دولت جوان حزب‌الهی با میانگین سنی ۶۰ سال یا محوریت پیشکسوتان با روحیه جوان در گام دوم انقلاب اظهار داشت: به ابتذال کشاندن مفهوم جوان و از جوانی تهی کردن آن، از مصادیق این کوشش‌هاست. جوانی به قدری به ابتذال کشیده شده که وقتی می‌گویید جوانان نه جوانان، بلکه همان پیشکسوتان و پیرانند که روحیه جوان دارند، کم نیستند افرادی که این سخن را کاملا جدی تلقی کنند و بپذیرند و ابروی تعجب بالا نبرند.


وی ادامه داد: حضرت آقا درباره دولت جوان حزب‌الهی، شهید حاج قاسم را به عنوان یک استثناء مثال زدند و تصریح کردند که ایشان جوان نبودند، اما کارهای جوانانه می‌کردند. اما آقایان این استثناء را تبدیل به قاعده کرده و قاعده را که جوانی است، به‌کلی حذف کرده‌اند.

 

جبرائیلی اذعان کرد: الحمدلله هیچ پیرمرد و کاندیدای متعارف و پای ثابت انتخابات هم نیست که خود را مصداق حاج قاسم نداند.

 

وی تاکید کرد: قبلا عرض کرده‌ام که شکل‌گیری دولت جوان حزب‌الهی منوط به اراده نسل‌های اول و دوم انقلاب است و مع‌الاسف نه تنها این اراده وجود ندارد، بلکه عکس آن یعنی جوان‌ستیزی مشاهده می‌شود. جوانان را که تقریبا هیچ مسئولیت جدی در کشور ندارند و سرمایه جوانی‌شان در حال از بین رفتن است، متهم به قدرت‌طلبی و پیرزدایی می‌کنند تا کسی جرات نکند حرف از دولت جوان حزب‌الهی بزند.

 

جبرائیلی اظهارامیدواری کرد که وضع موجود تغییر کند و پیشکسوتان انقلاب که در گام اول چون ستاره درخشیده‌اند و افتخارات فراوان آفریده‌اند، از این آزمون ولایتمداری سربلند بیرون بیایند؛ در غیر این‌صورت هزینه‌ها سنگین خواهد بود.

 

وی هشدار داد: جریانی که به رهنمودها و تدابیر ولی خود، از زوایه مطامع و منافعش بنگرد و جز اینها نبیند و نشنود و نفهمد، سزاست که با تازیانه ناکامی مجازات شود. جوانان نیز بدانند اگر در این سحر گام دوم خواب بمانند، شاید فرصت قضای فریضه را هم نیابند.

منبع: خبرفوری

 

ارسال نظر