ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

واکنش پیشکسوت استقلال به حضور اراذل و اوباش در تمرین آبی پوشان

پیشکسوت تیم استقلال می‌گوید حضور اراذل و اوباش در تمرین استقلالی‌ها هیچ معنا و مفهومی جز تخریب یک باشگاه فرهنگی، بزرگ، با اصالت و پرهوادار ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۳ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 28
کد خبر: ۷۵۵۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ رضا رجبی در رابطه با حضور برخی اراذل و اوباش در تمرین استقلال اظهار کرد:

زمان آقای منصوریان هم که این اتفاق افتاده بود در این رابطه صحبت و انتقاد کردم. استقلال یک باشگاه فرهنگی است که انسان‌های باسوادی آن را تاسیس کردند و از گذشته تا امروز افرادی مثل منصور پورحیدری بالای سر این تیم بوده‌اند و این باشگاه را به سلامت تا اینجا رسانده‌اند. متاسفانه برخی از اعضای کادر فنی به دنبال حاشیه و فالوئر هستند.

 

او ادامه داد:

مگر آقای مظلومی و مرفاوی نیستند که اجازه حضور این گونه افراد را به تمرین می‌دهند؟ نمی‌دانم آن‌ها مخالف حضور این اراذل و اوباش هستند یا موافقند. اگر موافقند که باید فاتحه این باشگاه را بخوانیم. این‌ افراد به اصطلاح لات و لوت بالاخره انسان هستند اما به خاطر این‌که چند وقت پیش درگیری‌هایی به وجود آمد و در شبکه‌های اجتماعی پیچید، حضور آن‌ها هیچ معنا و مفهومی جز تخریب یک باشگاه فرهنگی، بزرگ، با اصالت و پرهوادار ندارد.

 

پیشکسوت تیم استقلال اضافه کرد:

برای مسئولان باشگاه و امثال آقای مددی که ادعای اخلاق و فرهنگ دارند متاسفم چرا که چنین مساله‌ای دوباره تکرار شده و می‌تواند تاثیرات خیلی بد اخلاقی برای قشر جوان داشته باشد.

 

او درباره قرعه‌کشی لیگ قهرمانان آسیا و حضور استقلال در گروهی سخت هم گفت:

 

این‌که می‌گویند این گروه مرگ است بسیار نادرست است چون استقلال پیشینه خوبی در آسیا دارد و اکنون هم تیم خوبی است. وقتی اعلام می‌کنیم در گروه مرگ قرار داریم، روحیه خودمان را از دست می‌دهیم. حریفان باید از استقلالی بترسند که دو بار قهرمان آسیا شده و به نظرم تیمی که می‌خواهد موفق شود باید برای همه تیم‌ها برنامه داشته باشد و پیروز شود.

 

رجبی با بیان این‌که بسیار خوشحال است که استقلال با تیم‌های “صاحب سبک” بازی دارد، گفت:

 

اگر تمرکز کادر فنی روی تیم بیشتر باشد و دولت هم بیشتر حمایت کند، هر تیم ایرانی می‌تواند موفق شود و استقلال هم می‌تواند ستاره سوم را کسب کند. استقلال باید به موفقیت فکر کند و اگر سقف آرزوهایش پایین باشد، نمی‌تواند کاری انجام دهد. استقلال باید با قدرت پیش برود./ پارس فوتبال

ارسال نظر