سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

واکنش پیشکسوت استقلال به حضور اراذل و اوباش در تمرین آبی پوشان

پیشکسوت تیم استقلال می‌گوید حضور اراذل و اوباش در تمرین استقلالی‌ها هیچ معنا و مفهومی جز تخریب یک باشگاه فرهنگی، بزرگ، با اصالت و پرهوادار ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۳ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 28
کد خبر: ۷۵۵۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ رضا رجبی در رابطه با حضور برخی اراذل و اوباش در تمرین استقلال اظهار کرد:

زمان آقای منصوریان هم که این اتفاق افتاده بود در این رابطه صحبت و انتقاد کردم. استقلال یک باشگاه فرهنگی است که انسان‌های باسوادی آن را تاسیس کردند و از گذشته تا امروز افرادی مثل منصور پورحیدری بالای سر این تیم بوده‌اند و این باشگاه را به سلامت تا اینجا رسانده‌اند. متاسفانه برخی از اعضای کادر فنی به دنبال حاشیه و فالوئر هستند.

 

او ادامه داد:

مگر آقای مظلومی و مرفاوی نیستند که اجازه حضور این گونه افراد را به تمرین می‌دهند؟ نمی‌دانم آن‌ها مخالف حضور این اراذل و اوباش هستند یا موافقند. اگر موافقند که باید فاتحه این باشگاه را بخوانیم. این‌ افراد به اصطلاح لات و لوت بالاخره انسان هستند اما به خاطر این‌که چند وقت پیش درگیری‌هایی به وجود آمد و در شبکه‌های اجتماعی پیچید، حضور آن‌ها هیچ معنا و مفهومی جز تخریب یک باشگاه فرهنگی، بزرگ، با اصالت و پرهوادار ندارد.

 

پیشکسوت تیم استقلال اضافه کرد:

برای مسئولان باشگاه و امثال آقای مددی که ادعای اخلاق و فرهنگ دارند متاسفم چرا که چنین مساله‌ای دوباره تکرار شده و می‌تواند تاثیرات خیلی بد اخلاقی برای قشر جوان داشته باشد.

 

او درباره قرعه‌کشی لیگ قهرمانان آسیا و حضور استقلال در گروهی سخت هم گفت:

 

این‌که می‌گویند این گروه مرگ است بسیار نادرست است چون استقلال پیشینه خوبی در آسیا دارد و اکنون هم تیم خوبی است. وقتی اعلام می‌کنیم در گروه مرگ قرار داریم، روحیه خودمان را از دست می‌دهیم. حریفان باید از استقلالی بترسند که دو بار قهرمان آسیا شده و به نظرم تیمی که می‌خواهد موفق شود باید برای همه تیم‌ها برنامه داشته باشد و پیروز شود.

 

رجبی با بیان این‌که بسیار خوشحال است که استقلال با تیم‌های “صاحب سبک” بازی دارد، گفت:

 

اگر تمرکز کادر فنی روی تیم بیشتر باشد و دولت هم بیشتر حمایت کند، هر تیم ایرانی می‌تواند موفق شود و استقلال هم می‌تواند ستاره سوم را کسب کند. استقلال باید به موفقیت فکر کند و اگر سقف آرزوهایش پایین باشد، نمی‌تواند کاری انجام دهد. استقلال باید با قدرت پیش برود./ پارس فوتبال

ارسال نظر