اطلاعیه سپاه حضرت ابوالفضل لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد بازداشت ۷ عنصر معاند و کشف ۱۰۰ قبضه سلاح قاچاق توسط وزارت اطلاعات استانداری لرستان: اعتراضات معیشتی قابل‌احترام است؛ مردم نگذارند مطالباتشان منحرف شود شهادت یک بسیجی در کوهدشت توسط اغتشاشگران پایان بررسی اصلاحات بودجه در تلفیق/ گزارش به هیات رئیسه ارجاع شد بروجردی: توان موشکی ایران در آینده افزایش پیدا می‌کند / ایران پذیرفته که سلاح هسته‌ای نداشته باشد فرماندار: شهر فسا هم اکنون در آرامش است ماجرای کشته شدن یک نفر در جریان حمله به فرمانداری فسا چه بود؟ قالیباف قانون الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی را ابلاغ کرد خبر مهم برای کارکنان دولت؛ حداقل حقوق ۲۰ میلیون شد مجلس: افزایش حقوق کارکنان طبق بودجه جدید به نفع حقوق‌بگیران کم‌درآمد خواهد بود سخنگوی سپاه: تجربه جنگ ۱۲ روزه باید مانع هر خیال خام دشمن شود، اسرائیل خوب می‌داند که قدرت موشکی ما چقدر است سردار نقدی: کسانی که با حکومت اسلامی مخالفت می‌کنند، در حقیقت با پیامبر مخالفت دارند با نظر و تصمیم ‎پزشکیان؛ همتی جانشین فرزین می‌شود همتی جایگزین فرزین در بانک مرکزی شد

قالیباف: ما مصمم به اجرای قانون راهبردی رفع تحریم هستیم/ دولت در عمل به مصوبه مجلس لحظه‌ای درنگ نکرد

رئیس مجلس گفت: با توجه به قانون راهبردی رفع تحریم که در مجلس به تصویب رسید و زمانبندی اجرایی آن درباره غنی سازی۲۰ درصد به سایت فردو آمدیم و وظیفه خودم می‌دانم از دولت عزیز تشکر کنم که در اجرای این قانون انصافاً‌ لحظه‌ای درنگ نکرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۴ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 28
کد خبر: ۷۵۵۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، محمّدباقر قالیباف، رئیس‌ مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر امروز (پنجشنبه ۹ بهمن) در بازدید از مجتمع غنی‌سازی شهید علی‌محمدی (فردو) با گرامیداشت دهه فجر و یاد امام و شهدای انقلاب گفت: امروز روز بسیار خوشحال‌کننده و افتخارآمیزی برای بنده به عنوان یک شهروند و خادم مردم است که بازدیدی از مجموعه سایت فردو داشتم. انصافاً ‌باید تشکر کنم از همه عزیزانی که در این سال‌های سخت تلاش کردند و ارزش بزرگی را آفریدند و در این مجموعه بزرگ، معنی قوی شدنی که رهبر معظّم انقلاب فرمودند، رقم خورده است.

 

قالیباف با گرامیداشت یاد شهدای هسته‌ای گفت: به همه کسانی که گمنام در این زمینه زحمت می‌کشند و شاید ما آن‌ها را نشناسیم خداقوت می‌گوییم.

 

وی ادامه داد: بر اساس نظارت میدانی و نیز با توجه به قانون راهبردی رفع تحریم‌ها که در مجلس به تصویب رسید و زمانبندی اجرایی آن درباره غنی سازی۲۰ درصد، به سایت فردو آمدیم و وظیفه خودم می‌دانم از طرف خودم و نمایندگان مردم از دولت عزیز تشکر کنم که در اجرای این قانون انصافاً‌ لحظه‌ای درنگ نکرد و هم در بیان و هم در عمل امروز شاهد بودم که مرحله به مرحله این کار را انجام دادند.

 

رئیس مجلس تصریح کرد: دشمن بداند ما مصمم به اجرای قانون راهبردی رفع تحریم هستیم تا شاهد رفع کامل تحریم‌ها باشیم. البته صنعت هسته‌ای در خنثی سازی تحریم که گام اصلی است به ما کمک می‌کند.

ادامه دارد . . .

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار