عارف: عوائد حاصل از مصوبه بنزین در قالب کالابرگ به مردم ارائه می‌شود سخنگوی سپاه: در جنگ اخیر، مراکز اطلاعاتی و تنها پالایشگاه فعال اسرائیل را هدف قرار دادیم/ آمادگی امروز ما حداقل ۴۰ درصد افزایش یافته جزئیات بازنشستگی اجباری اساتید دانشگاه فرهنگیان سهمیه بنزین تاکسی‌های اینترنتی تصویب شد/ جزئیات اجرایی به زودی اعلام می‌شود سخنگوی دولت جزئیات بنزین ۳ نرخی را اعلام کرد/ اعلام خودروهای مشمول نرخ آزاد بنزین پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ کشف محموله سنگین اقلام ضدامنیتی گروهک‌های ضدانقلاب در ارومیه استاد ایرانی دانشگاه اوکلاهاما آزاد شد؟ / وحید عابدینی کیست؟ + عکس زهرا بهروزآذر: لایحه منع خشونت علیه زنان تصویب می‌شود/ صدور گواهینامه موتورسواری زنان نیازمند همکاری نیروی انتظامی است رئیس کمیسیون امنیت ملی: پاسخ ایران در برابر خطای محاسباتی دشمن کوبنده‌ خواهد بود دستگیری یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان هشدار عراقچی نسبت به پیامدهای قانون شکنی صهیونیست‌ها روسیه آماده ارائه سلاح هسته‌ای به ایران است لاریجانی امروز به پاکستان سفر می‌کند برخورد با قاچاق کالا از مبادی ورودی استان‌ها صورت گیرد

قالیباف: ما مصمم به اجرای قانون راهبردی رفع تحریم هستیم/ دولت در عمل به مصوبه مجلس لحظه‌ای درنگ نکرد

رئیس مجلس گفت: با توجه به قانون راهبردی رفع تحریم که در مجلس به تصویب رسید و زمانبندی اجرایی آن درباره غنی سازی۲۰ درصد به سایت فردو آمدیم و وظیفه خودم می‌دانم از دولت عزیز تشکر کنم که در اجرای این قانون انصافاً‌ لحظه‌ای درنگ نکرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۴ - ۰۹ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 28
کد خبر: ۷۵۵۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، محمّدباقر قالیباف، رئیس‌ مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر امروز (پنجشنبه ۹ بهمن) در بازدید از مجتمع غنی‌سازی شهید علی‌محمدی (فردو) با گرامیداشت دهه فجر و یاد امام و شهدای انقلاب گفت: امروز روز بسیار خوشحال‌کننده و افتخارآمیزی برای بنده به عنوان یک شهروند و خادم مردم است که بازدیدی از مجموعه سایت فردو داشتم. انصافاً ‌باید تشکر کنم از همه عزیزانی که در این سال‌های سخت تلاش کردند و ارزش بزرگی را آفریدند و در این مجموعه بزرگ، معنی قوی شدنی که رهبر معظّم انقلاب فرمودند، رقم خورده است.

 

قالیباف با گرامیداشت یاد شهدای هسته‌ای گفت: به همه کسانی که گمنام در این زمینه زحمت می‌کشند و شاید ما آن‌ها را نشناسیم خداقوت می‌گوییم.

 

وی ادامه داد: بر اساس نظارت میدانی و نیز با توجه به قانون راهبردی رفع تحریم‌ها که در مجلس به تصویب رسید و زمانبندی اجرایی آن درباره غنی سازی۲۰ درصد، به سایت فردو آمدیم و وظیفه خودم می‌دانم از طرف خودم و نمایندگان مردم از دولت عزیز تشکر کنم که در اجرای این قانون انصافاً‌ لحظه‌ای درنگ نکرد و هم در بیان و هم در عمل امروز شاهد بودم که مرحله به مرحله این کار را انجام دادند.

 

رئیس مجلس تصریح کرد: دشمن بداند ما مصمم به اجرای قانون راهبردی رفع تحریم هستیم تا شاهد رفع کامل تحریم‌ها باشیم. البته صنعت هسته‌ای در خنثی سازی تحریم که گام اصلی است به ما کمک می‌کند.

ادامه دارد . . .

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار