حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

درخواست گوترش از ایران و آمریکا

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد در اظهاراتی از آمریکا و ایران خواست تا برای شکستن بن بست کنونی در زمینه توافق هسته‌ای با همدیگر همکاری کنند. او البته اعلام کرد انتظار نمی‌رود تا نتیجه‌ای سریع در این زمینه حاصل شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۶ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 29
کد خبر: ۷۵۶۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ آنتونیو گوترش ، دبیرکل سازمان ملل متحد در اظهاراتی از آمریکا و ایران خواست تا برای شکستن بن بست کنونی در زمینه توافق هسته‌ای با همدیگر همکاری کنند. او البته اعلام کرد انتظار نمی‌رود تا نتیجه‌ای سریع در این زمینه حاصل شود.

 

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد در کنفرانسی مطبوعاتی در زمینه امکان میانجی گری برای خروج از بن بست، گفت: کار‌های فراوانی وجود دارد که باید انجام شود؛ اما من انتظار ندارم که راه حلی سریع به دست آید.


او در ادامه تصریح کرد: من معتقدم همه، یعنی تمامی افرادی که وارد برجام شدند و دیگر گروه‌های ذی ربط، باید با همدیگر برای کاهش تردید‌ها و مقابله با مشکلات وموانع با همدیگر کار کنند.

 

او همچنین بدون پاسخ به پرسشی در زمینه امکان میانجی گفت: مسأله به تدریج در حال رفتن به سوی اوضاعی است که ما می‌توانیم توافقی داشته باشیم که برای صلح و ثبات در خلیج (فارس) و جهان ضروری است.

 

گوترش در ادامه افزود: برجام پیروزی دیپلماتیک بزرگ و عنصری ضروری برای صلح و ثبات در خلیج فارس بود. ما از این مسأله که توافق در موضع تردید قرار گرفته، متأسف هستیم.

 

او همچنین گفت: مشخص است مشکلات و موانعی وجود دارد. پیچیدگی فزاینده‌ای وجود دارد؛ چرا که آمریکا توافق را رها کرده است و اقدامات بیشتری را برای تحریم ایران به کار گرفته است. در همین زمان، ایران گام‌هایی را برای توسعه ظرفیت هسته‌ای خود اتخاذ کرده است.

 

جو بایدن، رئیس جمهور جدید آمریکا گفته آماده است تا به توافق هسته‌ای بازگردد. دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا در سال ۲۰۱۸ از توافق هسته‌ای به شکلی یکجانبه خارج شد و تحریم‌هایی را علیه کشورمان اتخاذ کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار