سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

کاهش کسری ۴۵ درصدی از حقوق دانشجومعلمان

کاهش کسری ۴۵ درصدی از حقوق دانشجومعلمان عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۰ از تقلیل یافتن کسری ۴۵ درصدی از حقوق دانشجومعلمان به ۲۰ درصد خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۴ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 29
کد خبر: ۷۵۶۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مهدی اسماعیلی عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال 1400 در گفتگویی در تشریح مصوبات این کمیسیون گفت: یکی از مشکلات جدی دانشجومعلمان کسری 45 درصدی حقوق از این دانشجویان بابت تأمین هزینه‌های خوابگاهی و غذا بود و این قشر چندین سال است که نسبت به این مسئله اعتراض داشتند و کسری 45 درصدی را نوعی تبعیض علیه خود می‌دانستند.

 

وی افزود: بر همین اساس کمیسیون تلفیق بودجه کسری 45 درصدی از حقوق دانشجومعلمان را به 20 درصد تقلیل داد که این اقدام، کمکی قابل توجه به دانشجویان دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی است.

 

عضو کمیسیون تلفیق مجلس بودجه 1400 گفت: دانشجومعلمان سال‌هاست که منتظر این خبر هستند و این اقدام در صورت تصویب در صحن علنی، تبدیل به قانون و باید برای سال 1400 اجرایی شود./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار