رهبر انقلاب در دیدار با محسنی اژه‌ای: مبارزه قاطع با فساد و استیفای حقوق و خسارات ناشی از جنایات آمریکایی ـ صهیونیستی با جدیت دنبال شود انفجار مهمات عمل‌نکرده در بازار ضایعات نسیم‌شهر/ برخورد ترکش گلوله به دیوار یک مدرسه + عکس افشاگران پنتاگون آماده برملا کردن رسوایی‌های وزیر جنگ ترامپ سردار عظمایی: آمریکایی‌ها 700 کیلومتر از تنگه هرمز فاصله گرفته‌اند پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز

پاسخ مجلس به نامه معاون پارلمانی دولت/برداشت از آیین‌نامه این نیست که بودجه پس از رد به کمیسیون برود

پاسخ مجلس به نامه معاون پارلمانی دولت/برداشت از آیین‌نامه این نیست که بودجه پس از رد به کمیسیون برود عضو هیات رئیسه مجلس گفت: برداشت هیات رئیسه از آیین‌نامه داخلی مجلس این نیست که بودجه پس از رد کلیات در صحن به تلفیق بازگردد، بلکه دولت باید لایحه چند دوازدهم بدهد و در خلال بررسی لایحه چند دوازدهم در مجلس، لایحه بودجه را ارائه کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۸ - ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 03
کد خبر: ۷۶۲۵۱

به گزارش راهبرد معاصر احمد امیرآبادی فراهانی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، گفت: برداشت هیأت رئیسه از آیین نامه داخلی مجلس این نیست که بودجه پس از رد کلیات آن باید به کمیسیون تلفیق بازگردد.

وی افزود: دولت باید برای بودجه سال آینده لایحه یک یا چند دوازدهم بدهد و در خلال بررسی این لایحه قبل یا بعد از سال جدید لایحه بودجه را به مجلس ارائه کند.

عضو هیأت رئیسه مجلس اظهار داشت: اگر دولت در نظر خود مبنی بر ایجاد اصلاح در لایحه بودجه در کمیسیون تلفیق اصرار دارد دو راه وجود دارد؛ یکی این که موضوع برای تصمیم گیری نهایی به شورای حل اختلاف قوا ارسال شود و دیگر این که مجلس برای بودجه سال آینده طرح چند دوازدهم ارائه و تصویب کند.

به گزارش فارس، حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس جمهور در نامه‌ای خطاب به رئیس مجلس عنوان کرد که لایحه بودجه پس از رد کلیات آن در صحن علنی مجلس باید برای اصلاح به کمیسیون تلفیق ارجاع شود نه به هیأت دولت.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار