پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم قالیباف: کسانی که در فقر شدید هستند باید مورد توجه جدی قرار بگیرند / ارز ترجیحی باید به کالای اساسی داده شود سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند

پاسخ مجلس به نامه معاون پارلمانی دولت/برداشت از آیین‌نامه این نیست که بودجه پس از رد به کمیسیون برود

عضو هیات رئیسه مجلس گفت: برداشت هیات رئیسه از آیین‌نامه داخلی مجلس این نیست که بودجه پس از رد کلیات در صحن به تلفیق بازگردد، بلکه دولت باید لایحه چند دوازدهم بدهد و در خلال بررسی لایحه چند دوازدهم در مجلس، لایحه بودجه را ارائه کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۸ - ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 03
کد خبر: ۷۶۲۵۱

به گزارش راهبرد معاصر احمد امیرآبادی فراهانی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، گفت: برداشت هیأت رئیسه از آیین نامه داخلی مجلس این نیست که بودجه پس از رد کلیات آن باید به کمیسیون تلفیق بازگردد.

وی افزود: دولت باید برای بودجه سال آینده لایحه یک یا چند دوازدهم بدهد و در خلال بررسی این لایحه قبل یا بعد از سال جدید لایحه بودجه را به مجلس ارائه کند.

عضو هیأت رئیسه مجلس اظهار داشت: اگر دولت در نظر خود مبنی بر ایجاد اصلاح در لایحه بودجه در کمیسیون تلفیق اصرار دارد دو راه وجود دارد؛ یکی این که موضوع برای تصمیم گیری نهایی به شورای حل اختلاف قوا ارسال شود و دیگر این که مجلس برای بودجه سال آینده طرح چند دوازدهم ارائه و تصویب کند.

به گزارش فارس، حسینعلی امیری معاون پارلمانی رئیس جمهور در نامه‌ای خطاب به رئیس مجلس عنوان کرد که لایحه بودجه پس از رد کلیات آن در صحن علنی مجلس باید برای اصلاح به کمیسیون تلفیق ارجاع شود نه به هیأت دولت.

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار