حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود سفیر انگلیس در تهران احضار شد سردار ابن‌الرضا: دشمن توان و ابتکار عمل ایرانی را در میدان خواهد دید نیکزاد: مجلس همزمان موضوع جنگ و اقتصاد را دنبال می‌کند همتی: تأمین مالی غیرتورمی تا پایان سال به 700 همت می‌رسد 51 صفحه مجازی منتشرکننده قیمت کاذب ارز شناسایی شد سردار نقدی: آمریکا 30 سال تهدید کرد؛ وقتی حمله کرد فهمیدیم هیچی نیست پزشکیان: ایران در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی خود قرار دارد/ تا ۲۵ سال آینده ۳۰ درصد جمعیت سالمند است!

مشکلات ایران تنها با تکیه بر توانمندی های داخلی حل می‌شود

مشکلات ایران تنها با تکیه بر توانمندی های داخلی حل می‌شود دکتر زاکانی گفت: معتقدم که مشکلات موجود در ایران تنها با تکیه بر توانمندی های داخلی حل می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۹ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 29
کد خبر: ۷۵۶۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا زاکانی رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی با اشاره به روی کار آمدن دولت جدید آمریکا و رفتار سیاسی آنها در قبال ایران اظهار کرد: معتقدم که مشکلات موجود در ایران تنها با تکیه بر توانمندی های داخلی حل می‌شود.

 

وی افزود: اکنون دنیا از شر موجود پلیدی به نام دونالد ترامپ آزاد شده، اما ما هنوز درگیر شر سیاست‌های نظام استکباری آمریکا هستیم و دولت آمریکا به عنوان عامل انجام این سیاست‌ها و تحقق اهداف عمل می‌کند و تنها شیوه ها با یکدیگر متفاوت است.

 

زاکانی بیان کرد: آمریکایی ها دچار سو تفاهم و اشتباه راهبردی نسبت به قدرت و قابلیت نظام اسلامی ایران شده اند.

 

رئیس مرکز پژوهش های مجلس گفت: امروز مقامات آمریکا مانند گذشته از موضع بالا با ما صحبت می‌کنند؛ در حالی که اگر کسی به تحولات جهانی نگاه کند ضعف و افول این کشور را در می یابد.

 

وی ادامه داد: موضوع مذاکره نیازمند مقدمه است؛ ما در گذشته نسبت به یکدیگر تعهداتی داشته ایم و آمریکا باید همه آنها را به صورت ملموس انجام دهد و خسارت های ما را نیز بپردازند و اگر در قالب ۱+۵ برگردند، می‌توانند با ما صحبت کنند و حق برگشت دارند، در غیر این صورت صحبت از هرگونه مذاکره دو طرفه دیگر فرار رو به جلویی است که برای ما ارزشی ندارد.

 

زاکانی گفت: ما معتقدیم راه شروع صحبت در یک تراز جمعی است، چرا که آمریکا ارزش ندارد که ما بخواهیم به این جنس مذاکرات دل ببندیم؛ چرا که در گذشته نیز ما در دهه شصت،هفتاد‌ ،هشتاد و این دهه در مذاکرات چیزی جز دروغگویی و خیانت از آمریکا ندیده ایم./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار