ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد

حذف شرط فیش حقوقی برای استخدام معلمان

حذف شرط فیش حقوقی برای استخدام معلمان معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش از حذف شرط داشتن فیش حقوقی و سند مالی برای استخدام معلمان حق التدریس و مربیان پیش دبستانی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۹ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 30
کد خبر: ۷۵۸۴۳

به گزارش راهبرد معاصر حذف شرط فیش حقوقی برای استخدام معلمان آقای قاسم احمدی لاشکی در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما گفت: با اصلاح شیوه نامه استخدام، شرط داشتن فیش حقوقی برای استخدام معلمان حذف و دریافت اسناد فرهنگیان برای استخدام به ادارات آموزش و پرورش استان‌ها واگذار شده است.

وی گفت: با تایید کارگروه ۸ نفره از مدیران آموزش و پرورش استان و گزینش منطقه، این دسته از معلمان می‌توانند استخدام آموزش و پرورش شوند.

معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش افزود: خیلی از معلمان حق التدریس و مربیان پیش دبستانی دهه ۷۰ تا ۸۰ هیچ سند مالی برای دریافت حقوق از آموزش و پرورش ندارند و برای استخدام با مشکل روبرو شده اند.

آقای احمدی لاشکی گفت: امسال ۲۵ هزار معلم حق التدریس و مربیان پیش دبستانی و نیرو‌های خدماتی به استخدام آموزش و پرورش در خواهند آمد.

وی افزود: براساس بودجه سال ۱۴۰۰، آموزش و پرورش موظف به فروش بخشی از اموال مازاد خود برای پرداخت مطالبات معلمان شده است که البته این قانون در بودجه سال ۹۹ هم بود، اما تاکنون ریالی از فروش اموال مازاد برای پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان در نظر گرفته نشده است.

عصر ایران

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار