پیش‌فروش سایپا از اول شهریور ۱۴۰۵؛ آریا اتوماتیک، پارس‌نوآ و دو کوییک در راه بازار واردات گوشت وارد مرحله جدید شد/ گوشت ارزان در راه است؟ خبر مهم درباره قیمت روغن، حبوبات، برنج و چای/ قیمت این کالا‌های اساسی کمتر از قیمت تمام‌شده شد آغاز ثبت نام خودرو‌های وارداتی از یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / مهلت ثبت نام، مبلغ مسدودی و جزئیات کامل  پرداخت حقوق نیرو‌های شرکتی از ماه آینده ساماندهی می‌شود / جزئیات مصوبه جدید دولت پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد

فیش حقوقی بازنشستگان بارگذاری شد؟ / زمان واریز حقوق بازنشستگان

فیش حقوقی بازنشستگان بارگذاری شد؟ / زمان واریز حقوق بازنشستگان زمان احتمالی واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی، کشوری و لشکری در خردادماه مشخص شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۳ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 June 07
کد خبر: ۲۸۰۱۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ با گذشت ۱۶ روز از خرداد ۱۴۰۴ هنوز نه تنها فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی در سامانه تامین من بارگذاری نشده است بلکه هیچ خبر رسمی در خصوص زمان واریز حقوق خردادماه نیز اعلام نشده که این دو موضوع نشانگر تاخیر احتمالی در واریز حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران در ماه جاری است.

در ماه فروردین حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی در ۳ روز پایانی ماه واریز شد که آن زمان بسیاری از بازنشستگان تصور می‌کردند به دلیل اینکه هنوز تکلیف حقوق سال جدید مشخص نشده است این تأخیر ۹ روزه اعمال شده، اما با تکرار همین رویه در اردیبهشت‌ماه شائبه تغییر دائمی زمان واریز حقوق بازنشستگان تقویت شد.

اکنون در خرداد ۱۴۰۴ به نظر می‌رسد بار دیگر واریز حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی تا ۳ روز پایانی ماه به تعویق بیفتد. این در حالی است که در طول سال ۱۴۰۳ حقوق بازنشستگان عموماً از بیستم تا روز پایانی ماه بر اساس حروف الفبا واریز می‌شد.

هنوز سازمان تامین اجتماعی به طور دقیق توضیح نداده که علت تغییر زمان واریز حقوق بازنشستگان این سازمان چه بوده است. این موضوع موجی از نارضایتی را در میان بازنشستگان ایجاد کرده است و حتی بسیاری از بازنشستگان در دو ماه گذشته در محافل مختلف از جمله فضای مجازی اعلام کردند که ناچار به قرض گرفتن پول از دوستان و آشنایان خود شده‌اند تا بتوانند در روز‌های پایانی ماه از پس مخارج خود بر بیایند و اقساط وام‌های دریافتی خود را بپردازند.

با توجه به رویه ماه‌های قبل انتظار می‌رود که حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در ماه خرداد در روز‌های ۲۹، ۳۰ و ۳۱ خرداد به حساب بازنشستگان و مستمری بگیران این سازمان واریز شود.

حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری نیز احتمالاً در دو روز پایانی ماه به حساب این افراد واریز خواهد شد. / اقتصادآنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار