جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد

شاه اردن: صلح و ثبات در منطقه منوط به برآورده شدن همه حقوق مشروع ملت فلسطین است

شاه اردن صلح و ثبات در منطقه و جهان را منوط به برآورده شدن همه حقوق مشروع ملت فلسطین دانست و بر حفاظت از مقدسات اسلامی و مسیحی قدس تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۷ - ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 30
کد خبر: ۷۵۸۵۰

به گزارش راهبرد معاصر  شاه اردن روز شنبه گفت که امنیت، ثبات و صلح  بدون ایجاد یک راه حل عادلانه برای مساله فلسطین حاصل نمی‌شود.

به گزارش روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، عبدالله دوم در گفت‌وگو با خبرگزاری رسمی اردن گفت: «منطقه ما و جهان بدون دستیابی به یک راه حل عادلانه و جامع برای مساله فلسطین نمی‌تواند به امنیت، ثبات و صلح مورد نظر دست یابد.»

 وی افزود: «این راه حل باید تمام حقوق مشروع مردم برادر فلسطین را برآورده سازد.»

شاه اردن، آرمان فلسطین را  «اولین موضوع اصلی» برای کشورش دانست و در عین حال از ادامه تلاش‌های کشورش برای فعال کردن روند سازش و تضمین رسیدن آن به راه حل دو دولتی گفت.

عبدالله دوم گفت: «ما همچنان افتخار برعهده گرفتن مسئولیت حفاظت از مقدسات اسلامی و مسیحی در قدس بر اساس قدمت تاریخی قیمومیت خاندان هاشمی اردن بر این مقدسات را داریم.»

وی ادامه داد: «ما تمام توانایی‌های خود را صرف حفاظت از مقدسات در قدس و محافظت از هویت عربی، اسلامی و مسیحی آن می‌کنیم.»

شاه اردن در حالی همواره بر ایجاد راه حل دو دولتی به عنوان راه حل مناقشه فلسطین و رژیم صهیونیستی تاکید دارد که گروه‌های فلسطینی تاکید می‌کنند همین راه حل دو دولتی هم که  حقوق کامل ملت فلسطین را برآورده نمی‌کند، با کارشکنی‌های دائمی رژیم صهیونیستی ایجاد نمی‌شود و مقاومت تنها راه احقاق حقوق ملت فلسطین است.

فارس

ارسال نظر