گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

اردن:از آغاز گفت‌وگو برای حل تنش با ایران حمایت می‌کنیم

وزیر خارجه اردن ضمن طرح اتهام‌هایی علیه ایران، گفت که منطقه ظرفیت تنش و درگیری جدیدی را ندارد و باید با ایران گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۳ - ۱۷ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 06
کد خبر: ۷۳۱۸۶

به گزارش راهبرد معاصر «ایمن الصفدی»، وزیر خارجه اردن خواستار گفت‌وگو برای اجتناب از تنش در منطقه غرب آسیا شد.

صفدی که در کنفرانس خبری بعد از پایان سومین نشست ابتکار عمل استکهلم برای خلع سلاح هسته‌ای و معاهده عدم اشاعه تسلیحات سخنرانی می‌کرد، گفت: «ما در اردن بر اهمت حل تنش با ایران در همه جوانب آن تأکید داریم. منطقه ما آکنده از درگیری‌هاست و دیگر نیازی به درگیری‌های جدید ندارد. ما بر این اساس، از آغاز گفت‌وگو برای حل تنش با ایران از جمله در ارتباط با برنامه هسته‌ای  حمایت می‌کنیم».

با این حال او گفت که در صورت گفت‌وگو با ایران منطقه باید در این گفت‌وگو نماینده داشته باشد. وزیر خارجه اردن همچنین مدعی شد که ایران در امور کشورهای عربی مداخله دارد و برای دست‌یابی به راه حل دائم برای این تنش باید به مسائلی مانند این نیز پرداخت و آن را در کنار برنامه موشکی ایران حل کرد.

وزیر خارجه اردن مدعی شد که کشورش به دنبال روابط خوب و حسنه با ایران است و برای این امر باید همه مسائلی که باعث تنش شده و می‌شود را حل کرد. بر اساس ادعای این مقام اردنی، همه جهان عرب به دنبال چنین روابطی با ایران است و به منظور دست‌یابی به این مرحله باید به تعبیر وی «گفت‌وگوی صریح، عملی و شفافی» وجود داشته باشد که بتواند همه مسائلی که منجر به تنش مذکور شده، حل کند.

کشورهای عربی به ویژه محور عربستان سعودی که به یمن لشکرکشی کرده، با طرح ادعاهایی از قبیل دخالت در امور کشورهای عربی برای حضور در هرگونه توافق همانند توافق هسته‌ای تلاش و التماس می‌کنند. ایران با رد این گونه اتهامات، تأکید کرده است که گفت‌وگوی جدیدی در کار نخواهد بود و آمریکا باید به تعهدات خود در برجام برگردد.

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار