جزئیات اجرای طرح کارت معلم و مزایای جانبی فرهنگیان آموزش و پرورش  جزئیات جلسه علنی پرونده کلاهبرداری «موبایل استقلال» با ۴۰۰۰ مال باخته / شاکیان چه گفتند؟ موارد منع استخدام دانشجومعلمان ١۴٠۴ میانگین معدل دانش‌آموزان کشور؛ زنگ خطر برای آموزش ایران ابراز نگرانی از افزایش انتقال اچ‌آی‌وی و هپاتیت در پی رواج تتو و پرسینگ استرداد کلاهبردار ۱۶۴ هزار دلاری به کشور آخرین اخبار تعطیلی پنجشنبه ادارات/ تعطیلی پنجشنبه ها از کی اجرا می شود؟ سردی زودهنگام پاییز/ کاهش محسوس دما در شش استان کشور تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ لغو شد؟  مدارس خوزستان تعطیل شد؛ تاخیر در آغاز به کار ادارات ۶ شهرستان گزینه نهایی هیات امنا برای ریاست دانشگاه آزاد مشخص شد توضیحات وزارت آموزش و پرورش درباره اجباری شدن پیش دبستانی مجوز استخدام ۶۳۵ عضو هیأت علمی پیمانی صادر شد اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۴ اعلام شد تاریخ جایزه صلح نوبل ۲۰۲۵ نتایج المپیاد دانشجویی ۱۴۰۴

هشدار درباره خیز چهارم کرونا

رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به آمار رو به افزایش بیماران کرونایی در تهران،گفت: شاهد عادی انگاری و کاهش رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در جامعه هستیم که عوارض زیانبار آن را می‌توانیم در روزهای آتی ببینیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 02
کد خبر: ۷۶۱۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  علیرضا زالی، رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به آمار رو به افزایش بیماران کرونایی در تهران، گفت: در حال حاضر ۲۱۰۰ بیمار در مجموع بیمارستان‌های استان تهران با تشخیص کرونا بستری هستند که نسبت به هفته گذشته افزایش داشته است.

 

به گفته زالی در ۲۴ ساعت گذشته ۶۲۰۰ نفر به صورت سرپایی به مراکز درمانی و بهداشتی در استان تهران مراجعه کرده و ۳۴۲ بیمار جدید در بیمارستانها بستری شدند که ۱۱۰ نفر از آنان در بخش‌های مراقبت ویژه تحت مراقبت قرار گرفتند.

 

وی با اشاره به اینکه افزایش شاخص‌ها ممکن است سرآغاز بروز خیز چهارم بیماری در تهران باشد، افزود: ممکن است بخشی از این خیز در تقارن با ایام پایانی سال قرار گیرد و سبب شود روزهای تلخ سال گذشته را دوباره تجربه کنیم. امیدوارم با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و محدودیت‌ها، تقلیل شاخص‌ها و کاهش آمار این اتفاق رخ ندهد .

 

به گفته وی معمولا شاخص‌های سرپایی زودتر از سایر شاخص‌ها رشد می‌کند و می‌تواند زنگ خطری برای آفزایش بستری بیمارستانی، افزایش مرگ ومیر و یا مراجعان بیمارستانی باشد.

 

رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به اجرای طرح محله محور شهیدحاج قاسم سلیمانی، گفت: از ابتدای شروع این طرح در اول آذرماه تا پایان دی ماه در تهران شاهد کاهش شاخص‌های آماری بودیم. در این بازه زمانی میزان بستری‌ها ۶۳ درصد، میزان مرگ و میر ۷۵ درصد و میزان بستری در بخش‌های ویژه ۴۲ درصد کاهش داشته است.

 

وی شرایط تهران را همچنان ناپایدار و شکننده برشمرد و خاطرنشان کرد: اگر وضعیت شاخص‌ها همچنان افزایش یابد با توجه به تموج آماری روزهای اخیر محدودیت‌ها می‌تواند تغییر یابد .

 

زالی از انجام بیش از ۲۰۰ هزار تست سریع و PCRاز ابتدای آذرماه تاکنون در تهران خبر داد و گفت: از ابتدای آذرماه تاکنون ۱۸۰ هزار تست PCR در تهران انجام شده است که ۴۵۰۰۰ مورد آن مثبت بوده است . همچنین ۴۵۰۰۰ تست سریع نیز انجام شده که ۴۲۰۰ مورد آن مثبت بوده است.

 

رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران بیان داشت:با مداخله ، رعایت محدودیت‌ها و شیوه نامه‌های بهداشتی، کاهش تجمعات و فاصله گذاری و قرنطینه خانگی می‌توان میزان چرخش ویروس را کاهش داد.

 

وی گفت: متاسفانه در روزهای اخیر شاهد نقض پروتکل‌ها و عادی انگاری و کاهش رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در جامعه هستیم که عوارض زیانبار آن را می‌توانیم در روزهای آتی شاهد باشیم./ فارس

 

ارسال نظر
آخرین اخبار