دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد
به دنبال تشدید اعتراضات

رئیس جمهور الجزایر استعفا می‌کند

یک شبکه تلویزیونی الجزایر از استعفای عبدالعزیز بوتفلیقه رئیس جمهور فعلی این کشور طی روزهای آینده مطابق با ماده 102 قانون اساسی این کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۰ - ۱۲ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 01
کد خبر: ۷۶۲۱
به گزارش  راهبرد معاصر ، خبرگزاری رویترز به نقل از رسانه‌های محلی الجزایر از آمادگی عبدالعزیز بوتفلیقه رئیس جمهور این کشور برای استعفا خبر داد.

براساس این گزارش، بوتفلیقه قرار است براساس ماده 102 قانون اساسی الجزایر از سمت خود کناره گیری کند.

تحت ماده 102، شورای قانون اساسی می‌تواند عدم صلاحیت بوتفلیقه برای اداره امور را اعلام کند و بوتفلیقه می‌تواند براساس آن از سمت خود کناره گیری کند.

«احمد قاید صالح» رئیس ستاد مشترک ارتش الجزائر پیش از این از شورای قانون اساسی خواسته بود که درباره صلاحیت بوتفلیقه ۸۲ ساله برای انجام مأموریت خود به عنوان رئیس‌جمهور این کشور، بررسی‌های لازم را انجام دهد.

طی هفته‌های اخیر موج مخالفتها با نامزد شدن بوتفلیقه در دور بعدی انتخابات ریاست جمهوری الجزایر باعث ایجاد بحران سیاسی در این کشور شده است.

شبکه تلویزیونی «اننهار» الجزایر نیز گزارش داد که کابینه جدید الجزایر به نخست وزیر «نورالدین بدوئی» به صورت کابینه موقت کار خواهد کرد.

رئیس‌جمهور الجزایر اخیرا پیش تعویق انتخابات ریاست جمهوری این کشور را اعلام کرد و گفت قصد ندارد برای پنجمین بار در این انتخابات نامزد شود و در دوره انتقالی، دولت موقت پیشبرد امور را بر عهده خواهد داشت اما اعتراض‌ها باز هم ادامه یافت.

اعلام انصراف بوتفلیقه از شرکت در انتخابات آینده که دقیقا یک روز بعد از بازگشت وی به الجزایر بعد از دو هفته بستری شدن در بیمارستانی در ژنو صورت گرفت، مانع توقف اعتراضات مردم الجزایر نشد.

بوتفلیقه ۸۲ ساله در بیست سال گذشته ریاست جمهوری الجزایر را بر عهده داشته، اما بعد از آن که در سال ۲۰۱۳ سکته کرد به ندرت در انظار عمومی ظاهر شده است.
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار