عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد زامیر: در حال آماده شدن برای یک جنگ غافلگیرکننده هستیم آغاز رزمایش دریایی مشترک آمریکا و اسرائیل در بحرین  نخست‌وزیر قطر درباره حمله اخیر اسرائیل به دوحه: اینکه میانجی توسط یکی از طرفین درگیر بمباران شود، بی‌سابقه است نتانیاهو: کشور فلسطینی مستقل در مجاورت اسرائیل تشکیل نخواهد شد فؤاد حسین: تنش میان ایران و آمریکا بر عراق تاثیر می‌گذارد فؤاد حسین و هاکان فیدان درباره پرونده ایران رایزنی کردند عراقچی راهی باکو شد

توافق دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان برای تقسیم قدرت در سنا

منابع خبری از توافق رهبران دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان مجلس سنا برای تقسیم قدرت در این مجلس خبر داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۳ - ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 03
کد خبر: ۷۶۲۸۰

به گزارش راهبرد معاصر «چاک شومر»، رهبر دموکرات‌های مجلس سنا و «میچ‌ مک‌کانل»، رهبر جمهوری‌خواهان این مجلس بر سر تقسیم قدرت توافق کردند.

به نوشته وبگاه خبری-تحلیلی «پالتیکو»، این توافق که بعد از هفته‌ها مذاکره میان این دو مقام ارشد آمریکایی حاصل شده به منظور «سازش برای سازماندهی» امور در سنا شکل گرفته و به دموکرات‌ها اجازه می‌دهد که کنترل کمیته‌های این مجلس را به دست بگیرند.

این خبر در حالی منتشر شده که شومر هفته گذشته پیشنهاد جمهوری‌خواهان برای تقسیم قدرت در مجلس سنا را رد کرده بود.

شومر در حساب توئیتری خود نوشت:‌ «مردم آمریکا تصمیم گرفتند چهار سناتور جمهوری‌خواه را بازنشسته کنند و اکثریتی دموکرات را برای سنا برگزینند».

وی در ادامه نوشت: «پیشنهاد سناتور [میچ] مک‌کانل در این خصوص که چطور سنا سازماندهی شود غیر قابل قبول است و مورد پذیرش قرار نخواهد گرفت».

مجلس سنای آمریکا صد کرسی دارد که هر ایالت دو سناتور به آن می‌فرستد. مجلس سنا به مدت یک دهه تحت کنترل جمهوری‌خواهان بود. در حال حاضر تعداد جمهوری‌خواهان و دموکرات‌‌ها در سنا برابر است اما از آنجا که معاون رئیس‌جمهور آمریکا در شرایط برابری آرا حق رای دارد، دموکرات‌ها می‌گویند که صاحب اکثریت این مجلس هستند.

انتخابات مجلس سنا روز ۳ نوامبر (۱۳ آبان) برگزار شد اما این انتخابات در ایالت جورجیا به دور دوم کشیده شد. در انتخابات پنجم ژانویه (۱۷ دی) مردم جورجیا به دو نامزد دموکرات رأی دادند و در اتفاقی کم سابقه، تعداد کرسی‌های دو حزب در سنا برابر شد.

 در همین راستا میچ مک‌کانل، رهبر جمهوری‌خواهان سنا به سناتورهای دموکرات پیشنهاد کرد سازوکاری برای تقسیم قدرت در این مجلس ایجاد شود.

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار