وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟

لزوم نظارت، کنترل و درمان اعتیاد اینترنتی کودکان توسط والدین

لزوم نظارت، کنترل و درمان اعتیاد اینترنتی کودکان توسط والدین رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا نسبت به اعتیاد کودکان و نوجوانان به اینترنت هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۸ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 04
کد خبر: ۷۶۳۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ علی محمد رجبی گفت: اعمال راهکار‌هایی در راستای نظارت، کنترل و درمان اعتیاد اینترنتی کودکان توسط والدین امری لازم و ضروری است، لذا والدین تعاملات اجتماعی و خانوادگی کودکان خود را در محیط پیرامون افزایش دهند.

 

وی افزود: برای استفاده کودک از اینترنت هدف تعیین کرده و در چارچوب آن امکان استفاده از اینترنت را فراهم کنید، همچنین فعالیت‌های فیزیکی و سرگرمی‌های مناسب را برای کودک خود فراهم کنید.

 

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا گفت: برای کودکان زمان مشخصی را بابت استفاده از اینترنت و فضای مجازی تعیین و بر روی فعالیت آن‌ها نظارت کافی را داشته باشیم.

 

وی با اشاره به اعتیاد کودکان به اینترنت و معرض خطر قرار گرفتن آن‌ها در خصوص آسیب‌های فضای مجازی، افزود: این روز‌ها به دلیل شیوع ویروس کرونا، کودکان بیشتر اوقات خود را در خانه می‌گذرانند، آموزش مجازی و محروم شدن آن‌ها از برخی فعالیت‌های خارج از منزل باعث افزایش زمان استفاده از اینترنت و حضور کودکان در فضای مجازی شده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار