پزشکیان: آینده ایران، در گرو بهره‌گیری از همه سرمایه‌های انسانی و فرهنگی این سرزمین است سرلشکر حاتمی: اشراف ارتش بر ساحل و دریا/ به بلوغ پهپادی رسیدیم پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد

دیدار امیر حاتمی با وزیر دفاع هند

دیدار امیر حاتمی با وزیر دفاع هند وزیر دفاع در جریان سفرش به هند با وزیر دفاع این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 04
کد خبر: ۷۶۳۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در سفر به هند و در ادامه دیدار با مقامات این کشور با " راجنات سینگ" وزیر دفاع هند دیدار و گفت‌وگو کرد. 

 

در این دیدار دو طرف موضوعات همکاری دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی را مورد بررسی قرار دادند.

 

امیر سرتیپ حاتمی در این دیدار مبارزات ضد استعماری و ظلم‌ستیزی دو ملت را از جمله اشتراکات تاریخی و فرهنگی دو کشور خواند و بهره گیری از ظرفیت‌های فراوان در دو کشور برای توسعه همکاری‌ها در ابعاد مختلف از جمله ابعاد دفاعی امنیتی دوجانبه منطقه‌ای و بین‌المللی را ضروری و در راستای منافع دو کشور و منطقه ارزیابی کرد.

 

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، چابهار را فرصتی برای دو کشور در راستای توسعه همکاری‌های منطقه‌ای دانست.

 

" راجنات سینگ" نیز در این دیدار با قدردانی از حضور هیئت عالی رتبه دفاعی جمهوری اسلامی ایران در هند با اشاره به روابط تاریخی دو کشور بر حفظ و توسعه روابط رو به رشد دو کشور تاکید کرد که بخشی از آن مربوط به همکاری‌های دفاعی است.

 

در این دیدار دو طرف ضمن تاکید بر توسعه همکاری‌های دفاعی در خصوص ساز و کار‌های آن نیز گفت‌وگو کردند.

 

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح عصر روز سه شنبه عازم هند شد و ضمن دیدار با مقامات دفاعی این کشور در مراسم افتتاحیه نمایشگاه هوانوردی و نمایش هوایی بنگلور شرکت و از آن بازدید کرد.

 

گفتنی است این سفر اولین سفر مستقل وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران به هند از ابتدای پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی تاکنون محسوب می‌شود.

 

پیش از این نیز وزیر دفاع هند در شهریور ماه امسال در سفر به تهران با همتای خود دیدار کرده بود./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده