پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

سردار نقدی:انقلاب اسلامی با این عظمت نگهبان می خواهد

معاون هماهنگ کننده سپاه بیان کرد: انقلاب اسلامی با این عظمت نگهبان می خواهد، آنهم نگهبانی که ملاحظه نکند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۱ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 04
کد خبر: ۷۶۳۹۲

به گزارش راهبرد معاصر سردار "محمدرضا نقدی " در جمع پیشکسوتان دفاع مقدس گفت: انقلاب اسلامی دنیا را زیر و زبر کرد و دنیایی که تسلیم در برابر ستمکاران و سر به زیر در برابر جباران بود را به حرکت در آورد.

وی با بیان اینکه انقلاب در همه ابعاد مادی و معنوی زندگی مردم و ارزش های انسانی را متحول کرد، تصریح کرد: مبارزات حق طلبانه امروز با پرچم ایران هستند.

نقدی تصریح کرد: با وجود دشمنی ها و نفوذها انقلاب کشور را پیش برد و حتی از نفوذی ها برای اهداف خود بهره برداری کند.

وی اظهار کرد: اگر انقلاب اسلامی هیچ کاری نکرده باشد فقط یک شهید سلیمانی پرورش داده باشد برای دنیا کافی است.

معاون هماهنگ کننده سپاه با بیان اینکه تلاش کنیم مکتب شهید سلیمانی  را ترویج دهیم، عنوان کرد: هر چند شهدا زنده اند ولی آخرین حضور فیزیکی شهید سلیمانی وصیت نامه اوست که آخرین حرف های او را به بازماندگان منتقل کرد.

وی تاکید کرد: در کرمان همه جوانان باید وصیت نامه را در وجودشان بنشانند و پای عمل به آن بیاستند.

نقدی با بیان اینکه اگر بخواهیم تمام وصیت نامه را در یک کلمه جمع کنیم آن کلمه ولایت فقیه است، اظهار کرد: شهید سلیمانی هفت گروه را در وصیت نامه اش مورد خطاب قرار داده است که موضوع مشترک و اصلی آنها ولایت فقیه است. شهید سلیمانی سه بار از مظلومیت امام خامنه ای صحبت می کند.

معاون هماهنگ کننده سپاه بیان کرد: انقلاب اسلامی با این عظمت نگهبان می خواهد، آنهم نگهبانی که ملاحظه نکند.

وی درباره ویژگی های نگهبان انقلاب گفت: انقلاب اسلامی پیش رونده است پس کسی که می خواهد آن را نگهبانی کند باید همراه آن پیشرفت کند.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده