قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد قیمت طلا امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۵۱۶ هزار تومان گران شد زمان افزایش مبلغ کالابرگ اعلام شد | جزییات شارژ ۵۰۰ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ نحوه فعالسازی خرید اعتباری بازنشستگان / جزییات طرح تامین رفاه بازنشستگان صعود قیمت‌ها در بازار ارز و طلا | رشد ۱۹۷۰ تومانی قیمت دلار | طلا از سقف ۲۶ میلیون و ۴۶۷ هزار تومان برگشت پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۱۱۳ میلیون تومان شد افزایش مبلغ کالابرگ از مهر ۱۴۰۵؛ فرصت جدید ثبت خوداظهاری در آبان آغاز ثبت نام پیش‌فروش بدون قرعه‌کشی سهند S سایپا از ۲۷ مهر ۱۴۰۵+ جزییات و شرایط واریز حقوق بازنشستگان مهر ۱۴۰۵ از ۲۸ مهر / خبر جدید درباره معوقه اردیبهشت بازنشستگان جزئیات جدیدترین حراج شمش طلا سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام و خرید سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟ آخرین خبر از زمان پرداخت و مبلغ سود ۱۴۰۵

وام رانندگان برای خرید مسکن + جزئیات

وام رانندگان برای خرید مسکن + جزئیات در هفته اخیر وزارت راه و شهرسازی طرحی را آغاز کرده که در آن مدعی است رانندگان برون‌شهری صاحب خانه خواهند شد. این درحالیست که در دیگر طرح حمایتی این وزارتخانه، حدود ۲۹ هزار متقاضی مسکن ملی آورده اولیه را واریز نکردند و از لیست دریافت مسکن ملی حذف شدند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۲ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 05
کد خبر: ۷۶۴۰۱

به گزارش راهبرد معاصر وعده‌های دردسرساز حمایت‌های دولتی ادامه دارد. درحالی که هنوز پرونده مسکن مهر پس از یک دهه بسته نشده و اخباری متعددی از بازار سیاه خرید و فروش این مسکن‌ها منتشر می‌شود دولت به دنبال اجرای طرح‌های حمایتی جدیدی است.

دولت یازدهم هرچند چندان مدافع ادامه مسکن مهر نبود اما نه‌تنها در این دولت هم این طرح ادامه پیدا کرد بلکه طرح مسکن ملی نیز کلید خورد. در این طرح نیز به دلیل اعلام قیمت دستوری تا ۵۰ درصد ارزان‌تر از بازار امروز روزنامه دنیای اقتصاد نوشته که پیش‌بینی می‌شود بازار سیاه مسکن ملی نیز شکل بگیرد.

از سوی دیگر در طرح مسکن ملی طی هفته اخیر اعلام شد که بیش از ۲۹ هزار متقاضی آورده اولیه را واریز نکرده‌اند و به همین دلیل از لیست مشمولان حذف شده‌اند.

اما در طرح جدید دولت برای حمایت در بخش مسکن قرار است چه اتفاقی بیفتد؟ این بار گویا نوبت به این شده که به اسم حمایت از رانندگان، یک طرح پرنقد مطرح شود.

درحالی که تعداد شاغلان کشور به بیش از ۲۳ میلیون نفر می‌رسد اما وزارت راه اعلام کرده برای گروه رانندگان برون‌شهری طرح اعطای وام مسکن کلید خواهد خورد.

محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی در هفته اخیر گفت: طبق تفاهم‌نامه‌ای امیدواریم به سرعت ساخت واحدهای مسکونی رانندگان برون‌شهری آغاز شود. جامعه هدف رانندگان فاقد مسکن در این طرح ۲۲۶ هزار نفر است که طی سه سال با واگذاری زمین در قالب تعاونی مسکن یا پروژه مسکونی در شهرهای جدید، این رانندگان خانه‌دار خواهند شد.

آن طور که مهر روایت کرده، اسلامی با بیان اینکه قرار است تسهیلات بانکی نیز در این طرح به رانندگان مشمول دریافت مسکن اعطا شود، گفته است: تعداد رانندگان دارای کارت هوشمند که فاقد مسکن هستند، به ۲۲۶ هزار نفر می‌رسد که طی سه سال تأمین مسکن آنها را مدیریت می‌کنیم. تعداد زیادی از این رانندگان در شهرهای کوچک هستند که به آنها زمین می‌دهیم. همچنین در شهرهای بزرگ در قالب پروژه‌های مشارکتی، رانندگان را در ساخت‌وساز واحدهای مسکونی مشارکت خواهیم داد.

اسلامی درباره همکاری وزارت دفاع در این طرح گفت: با وزارت دفاع هماهنگ کرده‌ایم تا به رانندگان دهک‌های پایین بخصوص رانندگان کمکی که وسیله نقلیه ندارند، یارانه مسکنی که به شاغلان و بازنشستگان این وزارتخانه داده می‌شود نیز پرداخت شود تا بتوانند خانه‌دار شوند.

تجارت نیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار