آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

پیام خانواده علی انصاریان به مردم ایران

خانواده داغدار علی انصاریان در پیامی از همراهی مردم در سوگ این عزیز از دست رفته تشکر کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۱۷ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 05
کد خبر: ۷۶۴۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی انصاریان، پیشکسوت محبوب فوتبال کشورمان چهارشنبه چشم از جهان فرو بست و به دیار باقی شتافت تا میلیون‌ها نفر ایرانی در کنار مادر گرامی مرحوم انصاریان بر این داغ به دل نشسته سوگوار شوند.

 

بی تابی‌های "ننه علی" از داغ فراق پسرش تمامی ندارد و به خاطر همین بی تابی‌ها بود که شب گذشته با مساعدت بهنام ابوالقاسم‌پور شرایطی در بهشت زهرا فراهم شد تا شام غریبان انصاریان فقید در جمع خانوادگی مادر و نزدیکانش برگزار شود.

 

بعد از شام غریبان، مادر با دل داغدار و زبان قاصرش برای فرزند فقیدش سفره ای از احسان باز کرد.

 

او در پس هر اشکی که می‌ریخت، از قدرشناسی و ابراز همدردی مردم و دوستان علی که آنها هم غم دیده و پریشان بودند، تشکر می‌کرد.

 

مادر پس از مراسم شام غریبان از مردم و دوستداران انصاریان فقید یک درخواست داشت، او به خاطر شرایط سخت و همه‌گیر شدن شیوع ویروس کرونا در کشور و برای رعایت پروتکل های بهداشتی اعلام کرد که مراسم سوم و هفتم برای فرزندش نخواهد گرفت و هزینه‌های این مراسم خرج امور خیریه خواهد شد تا بلکه این سفره احسان و عمل خیر باعث شادی روح فرزند فقیدش شود.

 

مادر و دیگر اعضای خانواده مرحوم انصاریان بار دیگر از همه دوستان و آشنایان به ویژه از تمامی مردم ایران که در این غم بزرگ کنارشان بودند و با آن‌ها ابراز همدردی کردند و تسکین قلب‌شان بودند، بی نهایت سپاسگزاری نموده و برای مردم ایران آرزوی سلامتی کردند.

 

این خانواده داغدار همچنین از مدیریت بهشت زهرا(س) هم تشکر و قدردانی کردند.

ارسال نظر
آخرین اخبار