پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

وزیر کشور: ۴۰۰ شهر و روستا در ۱۵ استان کشور درگیر سیل هستند

وزیر کشور گفت: ۷۸ جاده بین شهری و ۲۱۹۹ جاده روستایی بر اثر سیلاب مسدود شده اند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۳ - ۱۲ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 01
کد خبر: ۷۶۶۲
به گزارش  راهبرد معاصر ،  عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور نقاط مختلف استان های کرمانشاه، لرستان و خوزستان و چهارمحال بختیاری را از جمله مناطقی برشمرد که تعداد بیشتری از شهرها و روستاهایشان درگیر سیل هستند و گفت: تا کنون 78 جاده بین شهری و 2199 جاده روستایی بر اثر سیلاب مسدود شده اند که امدادگران در تلاش برای بازگشایی آنها هستند.
وزیر کشور تعداد پل‌های تخریب شده بر اثر سیلاب در دو روز اخیر را 84 دهنه ذکر کرد و افزود: در 15 استان درگیر در حوادث سیل اخیر 141 رودخانه طغیان داشته اند و 409 مورد رانش زمین گزارش شده است که بیشتر رانش ها مربوط به استان چهار محال بختیاری بوده است.

قائم مقام رئیس شورای عالی مدیریت بحران از اسکان موقت حدود 60 هزار خانوار در اماکن امن با تجهیزات لازم خبر داد و گفت: متاسفانه تاکنون حدود بیست مورد گزارش آسیب و جراحات انسانی داشته ایم که از مردم عاجزانه خواستاریم به طور کامل به توصیه‌ها و هشدارهای لازم که از سوی مسئولان ذیربط داده می‌شود توجه کنند تا موجبات آسیب به خود و دیگران نشوند.

وزیر کشور همچنین خبر از دستور به استان‌های اصفهان و مرکزی برای امدادرسانی سریع در قالب کمک‌های مورد نیاز مردم و اعزام ماشین آلات و تجهیزات امدادی به استان لرستان داد.
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده