رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد ثبت‌نام بیش از ۱۵۳ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا سرشبکه‌های اصلی حوادث تروریستی دی ماه اندیمشک دستگیر شدند پزشکیان: با آغوش باز از هر کس که راهکار عملی برای حل مشکلات دارد استقبال می‌کنیم آخرین اخبار ساماندهی نیرو‌های شرکتی پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد

وزیر کشور: ۴۰۰ شهر و روستا در ۱۵ استان کشور درگیر سیل هستند

وزیر کشور گفت: ۷۸ جاده بین شهری و ۲۱۹۹ جاده روستایی بر اثر سیلاب مسدود شده اند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۳ - ۱۲ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 01
کد خبر: ۷۶۶۲
به گزارش  راهبرد معاصر ،  عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور نقاط مختلف استان های کرمانشاه، لرستان و خوزستان و چهارمحال بختیاری را از جمله مناطقی برشمرد که تعداد بیشتری از شهرها و روستاهایشان درگیر سیل هستند و گفت: تا کنون 78 جاده بین شهری و 2199 جاده روستایی بر اثر سیلاب مسدود شده اند که امدادگران در تلاش برای بازگشایی آنها هستند.
وزیر کشور تعداد پل‌های تخریب شده بر اثر سیلاب در دو روز اخیر را 84 دهنه ذکر کرد و افزود: در 15 استان درگیر در حوادث سیل اخیر 141 رودخانه طغیان داشته اند و 409 مورد رانش زمین گزارش شده است که بیشتر رانش ها مربوط به استان چهار محال بختیاری بوده است.

قائم مقام رئیس شورای عالی مدیریت بحران از اسکان موقت حدود 60 هزار خانوار در اماکن امن با تجهیزات لازم خبر داد و گفت: متاسفانه تاکنون حدود بیست مورد گزارش آسیب و جراحات انسانی داشته ایم که از مردم عاجزانه خواستاریم به طور کامل به توصیه‌ها و هشدارهای لازم که از سوی مسئولان ذیربط داده می‌شود توجه کنند تا موجبات آسیب به خود و دیگران نشوند.

وزیر کشور همچنین خبر از دستور به استان‌های اصفهان و مرکزی برای امدادرسانی سریع در قالب کمک‌های مورد نیاز مردم و اعزام ماشین آلات و تجهیزات امدادی به استان لرستان داد.
ارسال نظر