دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

هشدار رسمی ایران نسبت به ماجراجویی نظامی صهیونیست‌ها

نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نامه ای به دبیرکل و رئیس شورای امنیت نسبت به هرگونه ماجراجویی نظامی رژیم صهیونیستی هشدار داد و اعلام کرد: حق ذاتی دفاع از خود را محفوظ می‌دانیم تا در برابر هرگونه تهدید یا عمل نادرست رژیم اسرائیل، قاطعانه پاسخ دهیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۲ - ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 07
کد خبر: ۷۶۶۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، مجید تخت روانچی سفیر و‌ نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد در نامه‌ای به دبیرکل و رئیس شورای امنیت نسبت به اظهارات تحریک‌آمیز و جنگ‌افروزانه رژیم صهیونیستی هشدار داد و تصریح کرد: به هرگونه تهدید یا عمل نادرست رژیم اسرائیل قاطعانه پاسخ می‌دهیم.

 

تخت روانچی در نامه‌ای به آنتونیو گوترش دبیرکل و هم چنین رئیس دوره‌ای شورای امنیت سازمان ملل متحد، افزود: به تازگی، رژیم اسرائیل نه تنها اظهارات تحریک‌آمیز و جنگ‌افروزانه خود را علیه جمهوری اسلامی ایران شدت بخشیده، بلکه فعالانه در پی برنامه‌ریزی به منظور اقدام به تهدیدهای خصمانه خود علیه ایران است.

 

وی خاطرنشان کرد: آخرین نمونه چنین تهدیدهایی، اظهارات رئیس ستاد کل نیروهای مسلح اسرائیل در ۲۶ ژانویه ۲۰۲۱ است که در آن، علاوه بر ادعای واهی درباره برنامه صلح آمیز هسته‌ای ایران، گفت «نیروهای نظامی اسرائیل علاوه بر برنامه‌های موجود علیه ایران، تعدادی از برنامه‌های عملیاتی را نیز آماده می‌کنند تا آنها را برای سال آینده توسعه دهند، زیرا این برنامه‌ها باید روی میز باشد.»

 

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد این تهدیدها را نقض فاحش ماده ۲ منشور ملل متحد خواند و افزود: با توجه به سابقه تاریک این رژیم در حمله به کشورهای منطقه، پاسخ مناسب جامعه جهانی را ضروری می‌سازد.

 

تخت‌ روانچی با هشدار نسبت به هرگونه ماجراجویی نظامی رژیم اسرائیل علیه جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد: حق ذاتی دفاع از خود را محفوظ می‌دانیم تا در برابر هرگونه تهدید یا عمل نادرست رژیم اسرائیل، قاطعانه پاسخ دهیم.

وی تاکید کرد: به طور کامل روشن است که رژیم اسرائیل باید مسؤولیت کامل عواقب اقدامات لجام گسیخته و نادرست خود را به دوش بکشد.

 

نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد عنوان کرد: شورای امنیت با داشتن مسؤولیت اصلی در حفظ صلح و امنیت بین‌المللی، باید با سیاست‌های بی‌ثبات‌کننده و اقدامات جنگ‌افروزانه رژیم اسرائیل مقابله کرده و آن را به جلوگیری از طرح‌های خطرناک خود علیه منطقه وادار کند.

 

تخت‌ روانچی در پایان خواستار ثبت این نامه به عنوان سند شورای امنیت شد.

 

«مجید تخت روانچی» سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل، در سخنرانی روز سه شنبه هفتم بهمن ماه در نشست شورای امنیت درباره مسئله فلسطین، در پاسخ به اتهامات نماینده رژیم اسرائیل نیز گفت: نماینده رژیم اشغالگر ادعاهای اثبات نشده‌ای در مورد برنامه هسته‌ای ایران مطرح کرد و با استفاده از برخی اطلاعات ساختگی، با درماندگی تلاش کرد تا فعالیت‌های هسته‌ای صلح‌آ‌میز ما را یک تهدید معرفی کند. این اقدام چیزی جز تلاش برای منحرف کردن توجهات از تولید صدها سلاح هسته‌ای توسط اسرائیل که صلح و امنیت منطقه و فراتر از آن را تهدید می‌کند، نیست.

 

تخت روانچی گفت: در عین حال، ما حق ذاتی خود در دفاع مشروع و پاسخ شدید به هر گونه تهدید، از جمله تهدید امروز نماینده رژیم اسرائیل در نقض آشکار ماده ۲ منشور سازمان ملل را برای خود محفوظ می‌داریم و البته شورای امنیت نیز باید این رژیم را در برابر چنین تهدیدهایی پاسخگو سازد./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار