راهبرد معاصر در بسته خبری قیمت طلا قیمت سکه قیمت ارز قیمت دلار امروز، به بررسی قیمت های می پردازد و بررسی های مختلف کارشناسان بازار را منتشر می کند.جدول قیمت طلا قیمت سکه قیمت ارز قیمت دلار امروز یکشنبه 19 بهمن 99 اعلام شد. با افت جهانی نرخ طلا و ارز ، بازار با کاهش قیمت طلا و قیمت ارز مواجه شد.
قیمت طلا قیمت سکه قیمت ارز قیمت دلار
قیمت طلا و سکه امروز، بر خلاف ثبات بهای طلای جهانی و افت نرخ ارز، افزایش یافت که بر این اساس قیمت سکه تمام طرح جدید به ده میلیون و ۹۸۸ هزار تومان رسید.
قیمت طلا امروز با توجه به تعطیلی بازارهای جهانی تغییری نداشت و در رقم ۱۸۱۴ دلار در هر اونس ثابت ماند.
قیمت دلار در بازار آزاد امروز یکشنبه ۱۹ بهمن ساعت ۱۹، با ۵۸ تومان کاهش نسبت به روز گذشته ۲۳،۶۹۷ تومان معامله شد.
همچنین، بانک مرکزی قیمت دلار رسمی را ۴،۲۰۰ تومان اعلام کرده است.
صرافیهای بانکها امروز یکشنبه قیمت دلار را برای فروش به مردم ۲۳ هزار و ۷۰۰ تومان اعلام کردهاند. این صرافیها دلار را از مردم با قیمت ۲۳ هزار و ۲۰۰ تومان خریداری میکنند.
قیمت یورو در بازار آزاد امروز یکشنبه ۱۹ بهمن ساعت ۱۹، با ۱۵۴ تومان کاهش نسبت به روز گذشته ۲۸،۴۴۷ تومان معامله شد.
همچنین، قیمت یورو در بانک مرکزی ۴،۶۸۵ تومان تعیین شد.
بر همین اساس طی روز جاری قیمت فروش یورو در صرافیهای بانکها، ۲۸ هزار و ۴۵۰ تومان اعلام شده است؛ قیمت خرید یورو نیز در این صرافیها ۲۷ هزار و ۹۵۰ تومان است.
طبق نرخهای اعلامی اتحادیه طلا و جواهر تهران سکه و ارز تا ساعت ۱۹، قیمت سکه تمام طرح قدیم ده میلیون و ۷۴۷ تومان و قیمت سکه تمام طرح جدید ده میلیون و ۹۸۸ هزار تومان در بازار طلا و سکه است که قیمت سکه امامی نسبت به روز گذشته افزایش یافته است.
در بازار طلای امروز هر گرم طلای ۱۸ عیار، یک میلیون و ۸۷ هزار و ۶۰۰ تومان قیمت دارد.
نیمسکه، ۶ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان در بازار معامله میشود، قیمت ربعسکه و قیمت سکه یک گرمی نیز به ترتیب ۴ میلیون و ۲۶۰ هزار تومان و دو میلیون و ۳۱۰ هزار تومان است.
آخرین قیمتها از بازار طلا و ارز
در صرافیها نرخ فروش دلار به ۲۳۵۵۰ و خرید آن به ۲۳۳۰۰ تومان کاهش یافت؛ همچنین قیمت خرید و فروش یورو هم در صرافیها به ترتیب تا ۲۷۷۸۰ و ۲۸۳۵۰ تومان پایین آمد.
صرافیملی هم آخرین قیمت فروش دلار را با ۵۰ تومان کاهش ۲۳۷۰۰ تومان و یورو را با افت ۱۵۰ تومانی، ۲۸۴۵۰ تومان اعلام کرد.
در بازار طلا هم قیمتها تقریباً ثابت ماند، به این ترتیب بهای سکه امامی به ۱۱ میلیون و سکه طرح قدیم به ۱۰ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان رسید.
در ساعات پایانی معاملات امروز نیم سکه با قیمت شش میلیون و ۲۰۰ هزار، ربع سکه چهار میلیون و ۱۰۰ هزار و نیم سکه دو میلیون و ۳۵۰ هزار تومان فروخته شد.
آخرین قیمت هر مثقال طلای ۱۷ عیار آب شده هم چهار میلیون و ۷۰۷ هزار و هر گرم طلای ۱۸ عیار یک میلیون و ۸۷ هزار تومان اعلام شد.
افت یک میلیون تومانی سکه طرح قدیم طی یک ماه
بهای این سکه در بازار امروز با افت ۸٫۵ درصدی در مقایسه با مدت مشابه ماه قبل به ۱۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان کاهش یافت.
بیشترین ارزش ثبت شده برای سکه طرح قدیم مربوط به ۱۸ دی ماه به ارزش ۱۱ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و کمترین قیمت در تاریخ ۲۹ دی ماه برابر با ۹ میلیون تومان بود.
به این ترتیب دامنه نوسان بالاترین و پایینترین قیمت این سکه طی یک ماه گذشته دو میلیون و ۸۰۰ هزار تومان بوده است.
نرخ تمام ارزهای رسمی ثابت ماند
امروز هر دلار آمریکا ۴۲ هزار ریال، پوند انگلیس ۵۷ هزار و ۶۹۱ ریال و یورو ۵۰ هزار و ۶۰۷ ریال ارزشگذاری شد.
همچنین هر فرانک سوئیس ۴۶ هزار و ۷۲۳ ریال، کرون سوئد پنج هزار و ۱۷ ریال، کرون نروژ چهار هزار و ۹۲۴ ریال، کرون دانمارک ۶ هزار و ۸۰۶ ریال، روپیه هند ۵۷۷ ریال، درهم امارات متحده عربی ۱۱ هزار و ۴۳۷ ریال، دینار کویت ۱۳۸ هزار و ۶۵۴ ریال، یکصد روپیه پاکستان ۲۶ هزار و ۲۱۱ ریال، یکصد ین ژاپن ۳۹ هزار و ۸۵۸ ریال، دلار هنگکنگ پنج هزار و ۴۱۸ ریال و هر ریال عمان ۱۰۹ هزار ۲۳۲ ریال قیمتگذاری شد.
امروز در تابلوی بانک مرکزی، هر دلار کانادا ۳۲ هزار و ۹۳۰ریال، دلار نیوزیلند ۳۰ هزار و ۲۳۱ ریال، راند آفریقای جنوبی ۲ هزار و ۸۳۰ ریال، لیر ترکیه پنج هزار و ۹۵۵ ریال، روبل روسیه ۵۶۳ ریال، ریال قطر ۱۱ هزار و ۵۳۹ ریال، یکصد دینار عراق دو هزار و ۸۷۸ ریال، لیر سوریه ۸۲ ریال، دلار استرالیا ۳۲ هزار و ۲۴۷ ریال، ریال سعودی ۱۱ هزار و ۲۰۰ ریال، دینار بحرین ۱۱۱ هزار و ۷۰۱ ریال، دلار سنگاپور ۳۱ هزار و ۴۷۸ ریال، یکصد تاکای بنگلادش ۴۹ هزار و ۵۶۴ ریال، ۱۰ روپیه سریلانکا ۲ هزار و ۱۷۱ ریال، کیات میانمار (برمه) ۳۲ ریال، یکصد روپیه نپال ۳۵ هزار و ۸۹۴ ریال، یکصد درام ارمنستان هشت هزار و ۶۰ ریال و دینار لیبی ۹ هزار و ۳۹۸ ریال ارزشگذاری شد.
همچنین هر یوان چین ۶ هزار و ۴۹۶ ریال، یکصد بات تایلند ۱۴۰ هزار و ۲۹ ریال، رینگیت مالزی ۱۰ هزار و ۳۳۱ ریال، یکهزار وون کرهجنوبی ۳۷ هزار و ۵۷۷ ریال، دینار اردن ۵۹ هزار و ۲۳۸ ریال، یکصد تنگه قزاقستان ۹ هزار و ۸۹۸ ریال، لاری گرجستان ۱۲ هزار و ۶۵۷ ریال، یکهزار روپیه اندونزی ۲ هزار و ۹۹۹ ریال، افغانی افغانستان ۵۴۴ ریال، روبل جدید بلاروس ۱۶ هزار و ۹۲ ریال، منات جمهوری آذربایجان ۲۴ هزار و ۷۰۶ ریال، یکصد پزوی فیلیپین ۸۷ هزار و ۴۴۲ ریال، سامانی تاجیکستان سه هزار و ۷۱۶ ریال، بولیوار جدید ونزوئلا چهار هزار و ۲۰۶ ریال و منات جدید ترکمنستان ۱۱ هزار و ۹۶۷ ریال قیمت خورد.
روند نزولی دلار ادامه یافت
برخلاف انتظارات، مناسبات دولت جدید هم در آمریکا با چین به گرمی پیش نمی رود و آنتونی بلینکن- وزیر خارجه آمریکا با متهم کردن چین به سو استفاده از ساز و کارهای بین المللی گفته است کشورش متعهد به دفاع از ارزش های دموکراتیک است. سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز با هشدار به چین گفته است چین باید پاسخگوی اعمال خود در منطقه آسیا- اقیانوسیه باشد. امانویل مکرون- رییس جمهور فرانسه در واکنش به تنش های اخیر گفته است اروپا باید از قرار گرفتن در جبهه مخالف چین خودداری کند. وی همچنین از توافق اخیر تجاری اتحادیه اروپا با چین دفاع کرد.
در راستای تلاش چین برای کاهش وابستگی دلار و همچنین به حداقل رساندن آسیب ها از تحریم های احتمالی آمریکا بر روی مراودات مالی و بانکی این کشور با جهان، سوییفت و بانک مرکزی چین موافقت نامه ای را به امضا رساندند که در آن قرار است دو طرف با یکدیگر در راستای افزایش استفاده از سطح یوان در جهان همکاری کرده و زمینه را برای ورود یوان دیجیتال به نظام مالی مهیا کنند. شماری از کشورها در ماه های اخیر به تلاش خود برای کاهش وابستگی به دلار شدت بخشیده اند که این مساله تقاضا برای دلار را تحت تاثیر قرار داده است.
دلار به طور متوسط حدود هفت درصد ارزش خود را مقابل سبد ارزهای مهم جهانی از دست داد اما انتظار می رود روزهای بهتری در انتظار دلار باشد چرا که چشم انداز اقتصادی آمریکا رو به بهبود است و تیم جدید مدیریت وزارت خزانه داری نیز مخالف تضعیف دلار محسوب می شود. بانک مرکزی آمریکا احتمالا نرخ بهره را در نزدیکی صفر درصد حفظ خواهد کرد اما زمزمه هایی از امکان رسیدن نرخ بهره به سطح منفی در انگلیس به گوش می رسد. بانک مرکزی انگلیس پیش بینی کرده است رشد سه ماهه نخست امسال اقتصاد این کشور منفی چهار درصد باشد و روند احیای اقتصاد تا پایان سال به طول بیانجامد.
دفتر کنترل بودجه کنترل آمریکا در ارزیابی خود از وضعیت اقتصادی این کشور پیش بینی کرده رشد اقتصادی امسال بزرگ ترین اقتصاد جهان به ۴.۶ درصد برسد که اگرچه دو درصد کمتر از برآورد قبلی است اما نسبت به رشد سال قبل ۸.۱ درصد بیشتر خواهد بود. از طرف دیگر وضعیت اقتصادی اروپا کماکان ناامید کننده باقی مانده و تا پایان دسامبر ۲۰۲۰ نرخ بیکاری در منطقه یورو با ۰.۱ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه ماه قبل به ۷.۵ درصد رسید اما این نرخ در سطح اتحادیه اروپا بدون تغییر نسبت به ماه قبل در سطح ۸.۴ درصد باقی ماند. این نرخ بیکاری بالاترین نرخ بیکاری ثبت شده در کشورهای عضو منطقه یورو در سه ماه اخیر بوده است.
وزارت ارتباطات و امور داخلی ژاپن اعلام کرد: نرخ بیکاری در این کشور تا پایان ماه دسامبر بدون تغییر نسبت به ماه قبل به ۲.۹ درصد رسیده است. این کمترین نرخ بیکاری ثبت شده در این کشور از ژوئیه ۲۰۲۰ تاکنون بوده است. با در نظر گرفتن فاکتورهای فصلی شمار بیکاران ژاپنی در حال حاضر حدود دو میلیون و ۴۰۰۰ نفر برآورد می شود که ۶۰۰۰ نفر بیشتر از شمار بیکاران ثبت شده در مدت مشابه سال ۲۰۱۹ بوده است.
وضعیت اقتصادی کشورهای اروپایی هنوز فاصله زیادی تا سطح مطلوب دارد و رشد اقتصادی بسیاری از آن ها در محدوده صفر درصدی یا منفی قرار دارد. اقتصاد آلمان سال ۲۰۲۰ را با رشد منفی پنج درصدی به پایان رساند که اگرچه بهتر از عملکرد سال ۲۰۰۹ با رشد منفی ۵.۷ درصد است اما یکی از بدترین عملکردهای اقتصاد این کشور در تاریخ معاصر محسوب می شود. پیتر آلتمایر- وزیر اقتصاد آلمان با دشوار خواندن شرایط کنونی گفته است انتظار ندارد تا پیش از سال ۲۰۲۲ اقتصاد آلمان به شرایط قبل از بحران کرونا بازگردد. در سه ماهه چهارم سال قبل نیز رشد اقتصادی آلمان تنها ۰.۱ درصد بوده است.
مرکز آمار فرانسه در گزارشی اعلام کرد در سه ماهه چهارم سال ۲۰۲۰، متوسط رشد اقتصادی این کشور منفی ۱.۳ درصد اندازهگیری شده است که ۰.۲ درصد کمتر از نرخ پیشبینی شده قبلی و ۱۹.۸ درصد کمتر از رشد اقتصادی ثبت شده این کشور در سه ماهه قبلی بوده است. بر مبنای سالانه نیز متوسط رشد اقتصادی فرانسه در دوازده ماه منتهی به دسامبر منفی ۸.۳ درصد اندازه گیری شده است.
تاکنون بیش از ۱۰۶ میلیون و ۲۲۷ هزار و ۱۱ مورد ابتلا به کرونا گزارش شده است که در این بین دو میلیون و ۳۱۶ هزار و ۵۹۶ نفر جان خود را از دست دادهاند. در بین کشورهای مختلف، بالاترین تلفات مربوط به آمریکا با ۴۷۲ هزار و ۹۲۰ نفر، برزیل با ۲۳۰ هزار و ۳۱۴ نفر، مکزیک با ۱۶۴ هزار و ۲۹۰ نفر، هند با ۱۵۵ هزار و ۲۸ نفر و انگلیس با ۱۱۲ هزار و ۹۲ نفر بوده است.
شدت گرفتن سرعت شیوع کرونا باعث شده است تا شاهد رقم خوردن رکوردهای جدید از مرگ و میر روزانه ویروس کرونا باشیم تا جایی که روز بیستم ژانویه با ثبت از ۱۷ هزار و ۳۷۴ فوتی در یک شبانه روز رکورد قبلی را که مربوط روز بیست و نهم دسامبر با ثبت از ۱۴ هزار و ۱۱۷ فوتی بود، شکست.
کیت جوکیس- استراتژیست ارزی بانک سوسیت ژنرال گفت: به زبان ساده از نظر معامله گران ارزش فعلی دلار بیش از حدی است که باید باشد و برای همین فکر می کنم روزهای بد دلار ادامه دارد. بازارها به آن چه در حوزه سیاست گذاری پولی رخ می دهد واکنش نشان می دهند و با وضعیت فعلی فشار زیادی روی دلار است. در مقایسه با ماه های ابتدایی سال جذابیت دلار برای بسیاری از معامله گران کاهش پیدا کرده است.