پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش‌رو صحت دارد؟ هشدار نسبت به وزش باد شدید و رگبار در تهران/ پیش‌بینی کاهش دما تا ۱۱ درجه مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند

واکنش سازمان نظام پزشکی به ادعای جدید تبریزیان

مدیر کل روابط عمومی سازمان نظام پزشکی در واکنش به ادعای جدید تبریزیان گفت: صحبت‌های ایشان درباره ارتباط واکسن و تمایل به همجنسگرایی بیشتر به یک شوخی کوچه‌خیابانی شبیه است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۳ - ۱۹ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 07
کد خبر: ۷۶۷۶۱

به گزارش راهبرد معاصر  حسین کرمانپور مدیرکل روابط عمومی سازمان نظام پزشکی کشور در خصوص اظهارات جنجالی تبریزیان در مورد واکسن کرونا گفت: من به لحاظ علمی در مورد صحبت‌های ایشان بحث نمی‌کنم چراکه اصلا ایشان صلاحیت علمی ندارند. اما چند سوال مطرح است که به آنها می‌پردازم؛ اول اینکه باید از ایشان بپرسیم که ژن اخلاق، نجابت و ایمان کجاست؟ در کدام کروموزوم است؟! این را به ما بگویند تا حداقل راه را برای ما هم هموار کنند!

او ادامه داد: دوم اینکه اگر ایشان موفق شوند این ژن را به جهان فعلی که ظاهرا نیازمند علم ایشان است ثابت کنند، سوالی وجود می‌آید که آیا اخلاق و ایمان و نجابت، ژنتیکی است؟! اگر این خصایل ژنتیکی است فلسفه رسالت پیامبران چیست؟ اگر ژنتیکی است چه نیازی به حوزه علمیه و علمای اسلام است؟!

کرمانپور افزود: سوم اینکه اگر ایشان مستنداتی برای حرف‌هایشان دارند، بگویند. صحبت‌هایشان علمی است یا مثل گفته‌های دیگر ایشان صرفا لفاظی و عوام‌فریبی است. اگر بنا به استناد باشد که من می‌توانم مواردی را بگویم که اتفاقا خطرناک‌تر است. اگر باب این مباحث باز شود، بدون اینکه مستندی ارائه شود، خیلی از باورهایمان از اوایل اسلام تا کنون زیر سوال می‌رود.

مدیرکل روابط عمومی سازمان نظام پزشکی گفت: اگر صحبت‌های ایشان در مورد میکروچیپ و تغییرات ژنتیکی مستند است یا کار تحقیقاتی انجام داده‌اند، در اختیار عموم قرار دهند، وگرنه حرف را که همه می‌توانند بزنند. صحبت‌های ایشان در مورد ارتباط واکسن و تمایل به همجنسگرایی هم از نظر علمی، موضوعی است که بیشتر به یک شوخی کوچه و خیابانی شبیه است.

وی توضیح داد: هم وزارت بهداشت و هم سازمان نظام پزشکی قبلا هم از ایشان شکایت کرده بودند. در مورد آتش زدن کتاب هاریسون، سازمان نظام پزشکی شکایت کرد که به ما گفتند باید در همان شهری که این اتفاق افتاده است، شکایت کنید و ما هر چه تلاش کردیم متوجه نشدیم در کدام شهر این کتاب را سوزانده‌اند و در نهایت چون نتوانستم ثابت کنیم کدام شهر است، پرونده تحویل دادگاه روحانیت شد و روال خود را طی کرد و گویا با تذکر و هفت میلیون جریمه موضوع فیصله یافت که اگر اثری داشت، ایشان دوباره چنین اظهاراتی را مطرح نمی‌کرد.

کرمانپور افزود: البته این موارد از طرف دفتر ایشان بیان شده است. اگر دفتر ایشان واقعا تریبون رسمی ایشان باشد نشان می‌دهد هیچ کدام از شکایت‌ها و دغدغه‌های مسئولین از رهبر انقلاب گرفته تا باقی مسئولین، پاسخ داده نشده است. خصوصا در بحث آتش زدن کتاب هاریسون، باید بگویم که تقریبا افکار عمومی چه در داخل ایران و چه در خارج از کشور واکنش منفی نشان دادند و حتی حوزه علمیه قم بیانیه صادر کردند که ایشان از ما نیست. این حرکات در جامعه تقبیح می‌شود و ضد دین است.

مدیرکل روابط عمومی سازمان نظام پزشکی بیان کرد: آیا مطرح کردنِ چنین مباحثی که به دین و اسلام واقعی ضربه می‌زد تشویش اذهان عمومی نیست و مدعی‌العموم نباید ورود کند؟ در حالی که رهبری و نظام و جامعه به دنبال واکسن کرونا هستند و بخشی از سرمایه ما در بخش تولید واکسن صرف می‌شود، بیان چنین کلماتی تشویش ایجاد نمی‌کند؟ طبیعتا ممکن است عده‌ای تحت تاثیر این گفتار به سمت واکسن نروند و این صحبت‌ها خطرات بالقوه‌ای برای جامعه به وجود می‌آورد. ما به اندازه کافی مطالب علمی برای اثبات خطرات بالقوه نزدنِ واکسن داریم. آیا ایشان هم مطلب علمی و مستندی دارند که ثابت کنند واکسن مضرارتی که ادعا کرده‌اند را دارد؟

وی در پایان گفت: اگر به پرونده پزشکی ایشان دسترسی داشتیم، که البته فکر نمی‌کنم کار سختی هم باشد، با توجه به سن و سال ایشان می‌توانیم بگوییم که تا الان بین ۵ تا ۸ واکسن زده‌اند. ایشان گفته‌اند، سعی کنید به کسانی که واکسن می‌زنند نزدیک نشوید! خب اگر فرزندی دارند، احتمالا تا کنون اجازه نداده‌اند به فرزندشان واکسن زده شود، اما حتما آقای تبریزیان در دورانی کودکی واکسن زده‌اند، پس اگر حرفی را که می‌زنند باوردارند، اولین مصداق انسان بی‌ایمان و نانجیب و بی‌اخلاق خود ایشان هستند. چراکه واکسن‌ کرونا هم از تکنولوژی همان واکسن‌ها تبعیت می‌کند. مگر اینکه به حرف خودشان ایمان نداشته باشند که اگر ایمان ندارند پس چرا چنین اظهاراتی را بیان می‌کنند؟!

تابناک

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار